2777
2789
عنوان

لطفا با جنبه ها بیان

293 بازدید | 17 پست

سلام .بجها منو شوهرم رابطمون به طور کلی با هم خوبه(روابط معمولیمون) ولی مدتیه خیلی بهم سرد شده رابط زناشوییمون شده در حد ماهی یه بار،من خودم تمایل دارم ولی اون که خیلی سرده دیگه منم چیزی نمیگم.نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم دلیلش چیه .میشه راهنماییم کنید

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا یه وقت مشاوره برا همسرتون میزارم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

از بس ای بچها بعضیاشون بی ادبی میکنن.واقعا آدم گاهی راهنمایی میخاد.مثلا من تو قسمت خانواده بخش همسران ثبتش کردم که چهارتا آدم حسابی بیان کمکم کنن

خودت بهتر از ما باید بدونی عزیزم.چون شما داری باهاش زندگی میکنی. و احتمالا از مشغله زیاده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
شوهر من وقتی مشکل مالی داره اینجوری میشه😞😞الهی هیچ‌مردی بی پول نشه الهی هیچ‌مردی پولدارم نشه خخخ چون باز پررو میشه
من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

در کل انگار سردشده.انگار هیچ تمایلی نداره.نه مشغلشم مث سابقه.خیلی بهم اهمیت میده.برام لباس میخره.واقعا براش مهمم همه کارامو.ولی از این نظر سرده

اینجور چیزها بخاطر مشکلات کار زندگی  بالا پایین داره بنظرم نیازی نیست خودتونو نگران کنید، فصلی هم میشه بنظرم، خوراک های طبع گرم یادتون نره 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 
از بس ای بچها بعضیاشون بی ادبی میکنن.واقعا آدم گاهی راهنمایی میخاد.مثلا من تو قسمت خانواده بخش همسرا ...

فقط ارده شیره😑

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

بهتره بهش غذای گرم بدی و غذاهای با طبع سرد و فست فودی کمتر بخوره.شیر موز با عسل یا شیره خرما,فصل تابستون انگور زیاد بخورن والان شیره انگور و ارده واقعا خوبه.به جای چای,دمنوش های با طبع گرم درست کن مث زعفران و نبات,چای به و...,اگه با این تغذیه و البته دلبریهای شما بهتر نشدن بهتره با خودشون صحبت کنید یا گاهی غیر مستقیم تو رابطه پیشقدم بشین.که چون اینجا عمومیه نمیتونم چن نمونه از پیشقدم شدن های غیر مستقیم رو توضیح بدم

والا چون طبقه بالا مادرشوهرمم و هرروزم بالان لباس خاص نمیتونم بپوشم.یه مدت اون اوایل میپوشیدم ولی خودش گفت نپوش داداشای مجردم ممکنه سرزده بیان زشته.در کل خودمم یه چند باری چراغ سبز نشون دادم.آخرش افتضاح شد.دیگه دوسندارم غرورم له بشه .راستش میخام چند مدت برم خونه بابام اینا اگه دیدم براش فرقی نمیکنه به جداییم فک میکنم

می دونید بچها ما به ظاهر باهم هیچ مشکلی نداریم و همه از رابطه خوبمون صحبت میکنن ولی واقعا این مشکلو داریم