بچه میده مخصوصا ناخواسته مثلا ی خانومی بعد سه تا بچه لوله هاشو بسته بود چهارمیو باردارشده بود با اینکه احتمالش کم بود یا یکی با دستگاه ایودی ...یا خودمن که بچه اولم یکسال طول کشید و دومیو هودم خواستم و سومیم ناخواسته شد و اصلا از اومدنش خوشحال نیستم بعضی وقتا میگم کاش بعد بچه اول کلا ناز امیشدم ولی دوباره شیطونو لعنت میکنم اخه دقیقا موقعی که میگفتم چرا دومیو اوردم عجب اشتباهی بود سومیو باردار شدم واقا چراااااا یا یکخانم بلاگر هست وضع مالی توپ برای بچه دوم چقدر تلاش کرد اخر نموند اخه خدا چرا اینجور میکنه من نمیتونم با سومی کنار بیام 🥲🥲🥲
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم هدیه خداس و دیگه شده .ناشکری نکن خدا نکنه بلایی سرش بیاد خودت اولین کسی ک میمیری وزنده میشه .
کاش خدا یه هدیه هم به من بده🤕
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫