2777
2789

خانواده همسرم واسه یلدا میخوان سرویس بخرن ( برای عقد و عروسی سرویس طلا نمیخرن ، برای شب یلدا میخرن). اولش بگم که ادمای خیلی خیلی مهربون و خوبی ان فقط تو پول خرج کردن محتاطن.

یه سرویس برام گرفته بودن 10 گرم (توجه کنید که این تنها سرویسیه که برای عروس میخرن) ، به دلم ننشست و رفتیم عوضش کنیم ، یکی دیدم خوشم اومد ، فروشنده گفت 18 گرمه ، گفتن خیلی زیاده ، دیگه گشتیم و گشتیم اون سرویسایی که خوشم میومد 100 تومن میشدن میگفتن زیاده ، اخرش گفتم بجای سرویس سبک یه گردنبند خوب بردارم بجاش ، اوناهم گفتن باشه گردنبندو بردار گوشواره و دستبندشو برای عیدونه و عید فطر برات میاریم.

رفتیم گشتیم یه گردنبند دیدم خوشم اومد90 تومن باز گفتن زیاده ، دیگه یه سرویس انتخاب کردم که سبک بود ولی نسبت به بقیه مدرن تر بود ( 75 تومن ) ، یه گردنبند هم دیدم زیاد سلیقه ام نبود ولی نماش بیشتر بود ( 65 تومن )

بین اون دوتا موندم ، از دیشب تو فکرم و ناراحتم میگم ما هنوز هیچ جشن عروسی ای نگرفتیم ( بخاطر فوت یکی از نزدیکا قراره بعد عید بگیریم) بخاطر ازدواج راه دورمون بخدا نه خاستگاری داشتم نه بله برون نه نامزدی ، هیچی نداشتم تا الان هیییچی ، خب ازدواج کردن هم خرج داره ، مگه حداقل حداقل 500 تومن خرج نداره؟ از ابن 500 تومن ، انصاف نیست 150 تومنش یه سرویس بشه؟

خواسته ام زیادیه ؟ اگه زیادیه لطفا قانع ام کنید که انقد ناراحت نباشم و حس بی ارزشی نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد نظرم خواسته زیاده چون خانواده شوهر وظیفه ندارن بخر پسرشونشوهرت وظیفه دار بخره

حتی اگه کارای ازدواج اون یکی پسرشونو خودشون انجام داده باشن؟ بهش کار دادن طبقه پایین خونشونو دادن و طلاها و خریدا و عروسی همه رو خودشون دادن.

البته این فرهنگ رو هم دارن که بچه هارو خودشون داماد میکنن

برای منم خانواده شوهرم وسایل وطلای انچنانی نگرفتن بااینکه اوضاع مالیشون خیلی خوب بود ولی چون تمام هزینه ها به عهده شوهرم بود دیگه سخت نگرفتم یعنی دلم به حالش سوخت ولی خوب بعدازدواج کم کم برام خرید الان خداروشکر همه چی دارم

شماهم انشاءالله خوشبخت بشین اگه طرفت اخلاقش خوب باشه بخدامی ارزه 

برای منم خانواده شوهرم وسایل وطلای انچنانی نگرفتن بااینکه اوضاع مالیشون خیلی خوب بود ولی چون تمام هز ...

مرسی عزیزم ، منم فقط یکم حس بی ارزش بودن میکردم ، ولی الان که اینو میگی میبینم راست میگی ، مهم خود شوهرمه که اگه بتونه همه کار مبکنه