خانواده همسرم واسه یلدا میخوان سرویس بخرن ( برای عقد و عروسی سرویس طلا نمیخرن ، برای شب یلدا میخرن). اولش بگم که ادمای خیلی خیلی مهربون و خوبی ان فقط تو پول خرج کردن محتاطن.
یه سرویس برام گرفته بودن 10 گرم (توجه کنید که این تنها سرویسیه که برای عروس میخرن) ، به دلم ننشست و رفتیم عوضش کنیم ، یکی دیدم خوشم اومد ، فروشنده گفت 18 گرمه ، گفتن خیلی زیاده ، دیگه گشتیم و گشتیم اون سرویسایی که خوشم میومد 100 تومن میشدن میگفتن زیاده ، اخرش گفتم بجای سرویس سبک یه گردنبند خوب بردارم بجاش ، اوناهم گفتن باشه گردنبندو بردار گوشواره و دستبندشو برای عیدونه و عید فطر برات میاریم.
رفتیم گشتیم یه گردنبند دیدم خوشم اومد90 تومن باز گفتن زیاده ، دیگه یه سرویس انتخاب کردم که سبک بود ولی نسبت به بقیه مدرن تر بود ( 75 تومن ) ، یه گردنبند هم دیدم زیاد سلیقه ام نبود ولی نماش بیشتر بود ( 65 تومن )
بین اون دوتا موندم ، از دیشب تو فکرم و ناراحتم میگم ما هنوز هیچ جشن عروسی ای نگرفتیم ( بخاطر فوت یکی از نزدیکا قراره بعد عید بگیریم) بخاطر ازدواج راه دورمون بخدا نه خاستگاری داشتم نه بله برون نه نامزدی ، هیچی نداشتم تا الان هیییچی ، خب ازدواج کردن هم خرج داره ، مگه حداقل حداقل 500 تومن خرج نداره؟ از ابن 500 تومن ، انصاف نیست 150 تومنش یه سرویس بشه؟
خواسته ام زیادیه ؟ اگه زیادیه لطفا قانع ام کنید که انقد ناراحت نباشم و حس بی ارزشی نکنم