2777
2789

با دختر دیگه قرار بزاره و ابراز علاقه کنه و ...

بعد مدتی دختر دوم شک کنه بهش و بفهمه دوست دختر داشته و خیانت میکنه و به روش بیاره و پیج دوست دخترشم پیدا کنه

ولی پسره به دختر دوم بگه فوضولی و رفتارت بچگانه و احمقانه است و حق نداری به اون پیام بدی و از زندگی خصوصیم برو بیرون و پیامم نده

یعنی به خاطر دختر اول با دختر دوم دعوا و کات کنه و دختر دومو بزاره کنار و بگه اون اولیه از تو بهتره

به نظرتون این پسر به دختر اول خیانت کرده و دوسش نداره؟

یا چون به خاطرش اون یکی دوست دخترشو گذاشته کنار و گفته بهتر از توعه بیشتر از دختر دوم دوسش داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آدم اگه اولی رو دوست داشته باشه هیچوقت سراغ دومی نمیره 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

😐😐😐یعنی از ته قلبم متاسفم ، هر روز ببشتر بهم ثابت میشه مشکل از پسرا نیست مشکل از احمقی و کودنی دختراست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خیانت که کرده اما خب اولی رو ترجیح میده. فقط هوس باز و خوش اشتهاست و اولی راضیش نمیکنه

شما اولی هستی یا دومی؟

البته فرقی نمیکنه جفتشون باید این پسره لاشی رو بذارن کنار

چقرم حق به جانب و پرروعه

یه موجود هولیه ک ب یدونه راضی نیست 

خیانت میکنه که هر دورو داشته باشه و دم اونیو میبینه ک خوشگل تره یا واسش بیشتر میصرفه 

اینجا هم فکر میکنم صرفا چون فهمیده دومیه فهمیده ولش کرده 

واگرنه این ادم بعید میدونم دوس داشتن حالیش باشه