زیبای_آفتابی مدیر استارتر عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 146 عنوان سفر با تور 53 بازدید | 9 پست هزینه سفر با تور بهتره یا خودت برنامه ریزی کنی و همه چیشو بخری؟تور معتبر میشناسید؟بعضی از تور ها خیلی قیمت های خوبی زدن دیگه ادم شک میکنه آفتاب همیشه بعد از تاریکی میتابد؛ پس هیچگاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت. 1403/09/20 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مریم_گلیا عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 221 بنظر من خودت همه چیو جدا بخری بهتر میشه برات مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن میکند.
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8109 تور بنظرم از نظر هزینه کمتر میشه واست، ولی خب از نظر کیفیت غذا و جا اکثرا ضعیفن ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
زیبای_آفتابی مدیر استارتر عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 146 تور بهتره از لحاظ هزینه ای؟ جایی میشناسی چون انقدر زیاده نمی دونم کدوم معتبره آفتاب همیشه بعد از تاریکی میتابد؛ پس هیچگاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8067 از لحاظ هزینه ای؟ جایی میشناسی چون انقدر زیاده نمی دونم کدوم معتبره تو اینستا پیدا کن
زیبای_آفتابی مدیر استارتر عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 146 الی گشت معتبره تورهاش رفتم دیدم قیمت هاش از اینایی که تا دیدم بالاتره آفتاب همیشه بعد از تاریکی میتابد؛ پس هیچگاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.
زیبای_آفتابی مدیر استارتر عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 146 بنظر من خودت همه چیو جدا بخری بهتر میشه برات من همین فکرو میکردم هر جوری حساب و کتاب میکنم قیمتشون از هزینه تور بیشتره آفتاب همیشه بعد از تاریکی میتابد؛ پس هیچگاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.