2777
2789
عنوان

از برگشت به همسر سابقم پشیمون شدم

2008 بازدید | 85 پست

ازم چندبار خواسته بود برگردیم منم شرط گذاشتم براش دلم میخواست عملی کنه ها اما ته ذهنم این بود که کاری نمیکنه

حالا یه قدم بزرگ برداشته ،از منم انتظار داره کاریرکنم

اما الان خیلی دودلم حس میکنم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه 

نمی دونم چه تصمیمی بگیرم

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

یاد آهنگ مهراد جم افتادم

دیگه هیچی مث سابق نمیشه نههه گفتی عاشق نمیشم

ببخشید شوخی بود

ولی در کل به نظرم یبار فرصت بده خودشو ثابت کنه

البته صبر کن اول به قولاش عمل کنه تا وقتی که استرس از دست دادن داشته باشه بهتر میتونه کار کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هردو باید تغییر کنید من و شوهرم اینطوری دوباره ساختیم و خوب شد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بازم فکر کن الان پا پس بکشی راحت‌تری تا وارد زندگی بشی و دیگه دست و پات بسته بشه

دوسش دارم اما حس میکنم نمی تونم روبه روی خانواده ام وایستم

چه قدم بزرگی برداشته؟؟

از نظر مالی به پدرش وابسته بود یعنی خرج زندگیمون با باباش بود ولی الان شروع کرده به کار کردن

اون موقع که زن و شوهر بودیم خیلی میخواستم مستقل بشه اما نشد که نشد

برنگرد چون دوباره جدا میشی وقتی خودت رغبت نداری یعنی همه چیز تمام شد ....

دوسش دارم

اما حس میکنم نمی تونم رو به روی خانواده ام وایستم

بهش مهلت داده بودم خیلی هیجان داشتم که ببینم کاری میکنه یا نه الان که کاری کرده انگار دل سرد شدم

به عنوان کسی که ۱۰ سال قهر و آشتی داشتم هر سال دادگاه و تا پای طلاق رفتم و برگشتم و بعد ۱۰ سال جدا شدم میگم‌ بر نگرد هیچ آدمی تغییر نمیکنه شاید چند روز و چند ماه به دل شما باشه اما باز میشه همون آدم سابق

رک بگم آدم عاقل چیزی و که بالا آورده دوباره نمیخوره

دوسش دارماما حس میکنم نمی تونم رو به روی خانواده ام وایستمبهش مهلت داده بودم خیلی هیجان داشتم که ببی ...

با خودش صحبت کن و اینا رو بهش توضیح بده ( البته اگر مرد عاقلی هست ..)

همفکری کنید 

من اول فکر کردم هیچ حسی بهشون ندارید 

ولی اگر دوستش دارید قضیه فرق می‌کنه