2777
2789
عنوان

بنظرتون مرده ها کجا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر به خدا گلم اعتقاد داری باید اینم بدونی خدای تو حکیمه ومارو بیهوده نیافریده دربرابر تک تک اعمالمون تواین دنیا پاداش وعذاب دراخرت گذاشته تا فردی که نمره ۱۵تو این دنیا میگیره با کسی که نمره ۲۰ میگیره فرق داشته باشن 

اگر دنیای بعدی وجود نداشت چطور کسایی که تو این دنیا مثلا ۱۰ نفر رو کشتن باید تنبیه کرد؟؟ایا با یه بار کشتنشون پاک میشن؟؟؟یا کسی که ۱۰تا مسجد وقف کرده با کسی که یه مسجد وقف کرده باهم برابرن ؟این دنیاظرفیت کافی برای پاداش وعذاب کامل رو نداره واینجاست که دراخرت پاشخگو هستیم

اونا توهمی بیش نیست

پس فرق بین من و شما با قاتل یا کسی که هزار نفر رو کشته چیه؟ اگه بعد از مرگ همه چی تموم میشه تکلیف چیه؟ کی تاوان پس میده اون آدم؟ به نظرت این دنیا پاسخگوی این سوالات هست؟ 

اگ اعتقاد ب دنیای بعدی نداشته باشید، از نابودی و نیستی دائمی وحشت میکنید؟

نه  ازنیستی نه   از اینکه  اون دنیایی باشه واعتقادمن چندان محکم نیست بهش  گاهی اعتقاد دارم گاهی عقلم میکه دلیلت چیه دلیل بیار  دلیل ندارم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

به نظرم روح انسان یک اگاهیه این اگاهی هیچ وقت تموم نمیشه فقط بعد مرگ به شکل یک اگاهی کامل در میاد یعنی تو همزمان از گزشته حال اینده و مکانی که توش هستی و مکانی که توش نیستی اگاهی داره چون اساسا زمان و مکان و جسم از بین میره

برایه همین نیاز ها هم از لین میرن و نیازمندی وجود نداره ترس و اضطرابی هم وجود نداره چون تو وقتی نگرانی که الان گرسنه امه چی بخورم یا چی بپوشم یا کجا باید زندگی کنم پول باید در بیارم برایه نیازام یا نکنه تنها بمونم اما دیگه چون نیاز وجود نداره روح به ارامش میرسه و فقط اون کارهایی که کردی و اشتباه بوده در حق دیگران از عواقبش با خبر میشی و چون میبینی که چه کار کردی اون روحت رو ازار میده نه اینکه کسی تو رو ازار بده یا شکنجه کنه بلکه اگاهی خودت از اون کار اشتباه روحت رو عذاب میده این اعتقاد من 

بعد افسردگی نمیگیری؟منظورم اینکه وقتی به این فکر میکنی کخ چند سال آینده قرار نابود بشی حالت بد نمیشه ...

افسردگی ک در هر صورت دارم و میدونم یه روزی منم تموم میشم ولی خب اگ دقت کرده باشی و شنیده باشی هر کی یچیز میگه منم نمیدونم واقعا کدومو باور کنم و اعتقاد داشته باشم ک بعد مرگم واقعا ب دنیای جدیدی وارد میشم یا نه 

چه ضرری درهرصورت سعی میکنم درست زندگی کنم خدام گفت چرااعتقادت محکم نبود بهش میگم ناموساخودت بپدی اعت ...

چی برات گنگ و ناشناسه؟ این که آدما روح دارن؟ یا این که اصلا خدایی هست؟ 

نه ازنیستی نه از اینکه اون دنیایی باشه واعتقادمن چندان محکم نیست بهش گاهی اعتقاد دارم گاهی عقلم ...

یه دلیل خیلی بزرگش خوابهـ

حین خواب روح از جسم خدا میشع و بجایی میره ک تابحال نرفته و آدمایی رو میبینه ک ندیده و گاهی از وقایعی مطلع میشه