یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه واقعا میخوای خوب بشی واقعا هم به حرفم گوش کن.شوهرم ده روز تماااااام شب وروز به شدت سرفه میکرد طوری که زندگیش مختل شده بود،من هر داروی بگی آوردم براش و دکترم رفت آخر سر خودم یه دارو براش پیدا کردم شد آب رو آتیش،برو داروخانه بگو پودر روتارین میخوام روزی سه بار بخور،هربار یه بستشو توی یه لیوان آب خیلی داغ بریز ده دقیقه هم بزن بعد بخور از همون روز اول تاثیرشو گذاشت وقتی اولین شب تونست راحت و بدون سرفه بخوابه هزار بار شکر کرد چون واقعا اذیت میشد
و اینکه ن تا خوردی قطع بشه'ن اینطوری نیست'نیاز ب استراحت کنارش هست.پیشتهادم اینه حتما اول دکتر مراجعه کن یا اگر وقت دکتر رفتن نداری'از داروخانه بپرس حتما بهت مشاوره میدن.بهر حال ما دکتر نیستیم 'از رو تجربه و بیماری ک گرفته بودیم و داروها ک تجویز شده میگیم.ولی ب حرف ما نباش....چون نوشته بودی سر سری رد نشید گفتم پاسخگو باشم.موفق باشی😊💝