2777
2789
عنوان

خیلی داره بهم سخت میگذره،زندگی کردن اینجا خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 32 پست
خودم شیرازی ام.به حسابا عاشق شدم.که ای کاش نمیشدم.نه سربازی رفته نه گواهینامه داره نه شغل داره.تازه ...

خانواده ات چی میگن؟ تصمیمی بگیری پشتتن چون سنتم خیلی کمه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉

یه دختر۳سال و نیمه هم دارم

تا یه حدودی مثه اصلاح اینا بلدم اینجا انجام میدم درآمدم خوبه.تقریبا موقع هایی که بازار بد باشه کمترماهی۵۰۰نمیشه بعضی وقتا به ماهی یک و نیم هم میرسه.اما متاسفانه همشو خرج خونه میکنم.شوهرم یه قرونم.کار نمیکنه.از بس بدهی بالا آورده بوده امسال هرچی کار کرده دادیم بدهی هنوزم تموم نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم زمین  کشاورزی زیاد داره برا پدرشوهرم رو زمیناش کار کرده هرچی گیرش اومده براش دادن بدهیاش

اصلا مدیریت بلد نیست شوهرم.هروقت توشهر زندگی میکنیم همش از این و اون قرض میکنه بدهی بالا میاره

آره پشتمن.تا حالا دو سه بارم رفتم برا طلاق بزرگترا نذاشتن

پس برو دنبال زندگیت نه پول داره نه کار مهمتر جربزه نداره خیانتم که کرده ولش کن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
خودم شیرازی ام.به حسابا عاشق شدم.که ای کاش نمیشدم.نه سربازی رفته نه گواهینامه داره نه شغل داره.تازه ...

خانوادت چطور رضایت دادن ازدواج کنی؟ تا کی باید بمونی روستا؟ مقطعیه یا برای همیشه؟ دانشگاه نزدیک محل زندگیت نیست؟

سخته عزیزم.ولی باید بسازی اگه چاره ای نداری.ولی خیلی زود هم ازدواج کردی.میدونم اونموقع هم فکر اینجاشو نکرده بودی.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
خانوادت چطور رضایت دادن ازدواج کنی؟ تا کی باید بمونی روستا؟ مقطعیه یا برای همیشه؟ دانشگاه نزدیک محل ...

به سختی رضایت دادن.نه نزدیک نیست

خانوادش میگن چون شوهرت عرضه زندگی نداره دیگه نمیزاریم برین شهر زندگی کنین.همیشه هنینجا

ولی خودش میگه سال دیگه میریم.وعده وعید میده.راستش بتونیم بریمم خودم نمیتونم ریسک کنم.اگ بریم و دوباره مثه قبل بشه چی؟

درچه حد روستاست؟اگه خیلی دورافتاده نیست برو دوره ارایشگری ببین کسب و کار راه بنداز هم حوصله ات سر نم ...

درود شبتون نیک  

آره منم با شما موافقم یکی از آشناهای خییییییییلی دووووووور ما هم گفتن اینکارو میکنه زندگیشون خوب پیش میره.

سخت ترین عذاب اینه که نه میتونم اینجا زندگی کنم.نه میتونم برم.تو شهر

اینجا خودم عذاب میکشم

شهرم جرات ندارم شوهرمو ببرم ریسک کنم.احتمالش ۱۰ درصد هست که بتونه زندگی کنه

۹۰درصد احتمال داره دوباره گند بالا بیاره

بدهیا مال زمانیه که خونمون تو شهر بود

اونموقع من کار نمیکردم

به سختی رضایت دادن.نه نزدیک نیست خانوادش میگن چون شوهرت عرضه زندگی نداره دیگه نمیزاریم برین شهر زند ...

درست میگی کامل حساب و کتاب کن برنامه ریزی کن فکراتونو رو هم بریزید که الکی راه نیافتید برید.

سخت ترین عذاب اینه که نه میتونم اینجا زندگی کنم.نه میتونم برم.تو شهر اینجا خودم عذاب میکشم شهرم جر ...

آهااا. ای وای. به خداا توکل کنید دل نگرانی به خودت راه نده خانومی. ولی بدون فکرو حساب کتاب اصولی هم دوباره نرید.