2777
2789

بچها من خیلی رو حق الناس حساسم ولی شوهرم اصلا واسش مهم نیست و چند وقته داره یه پول حروم وارد زندگیمون میکنه خیلی واسش عادیه و اصلا عذاب وجدان نداره در صورتی که من شب و روز عذاب وجدان دارم ، هر چی هم بهش میگم فایده نداره چیکار کنم بنظرتون تکلیف من چیه الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید اینکه شما راضی نباشید به اون پول و حدالامکان خودداری کنید از استفاده بهش خوبه 

و خدا ام قطعا میبینه شرایط شمارو

ولی از طرفی اون پول حروم اثر وضعی میزاره روی زندگیتون

چه بخواید چه نخواید

مطمئنی حرام هست درامدش ؟اگه یقین داری ، استفاده جایز نیست اما مشکلی هم ندارهاگر هم مطمئن ۱۰۰ در صد ن ...

مطمئنم حرامه ، ولی ما هم ناچارا استفاده میکنیم ، درامد ندارم خودم اجازه هم نمیده  کار کنم

۰۹۶۴۰۰شماره تماس اپلیکیشن پاسخگو ، کارشناس پاسخگو احکام همونجور که کاربران گفتن مسئله تخصصیه

یه بار اینجا زنگ زدم به خانم بود گفتش گناهی گردن شما نیست 

مطمئنم حرامه ، ولی ما هم ناچارا استفاده میکنیم ، درامد ندارم خودم اجازه هم نمیده کار کنم

پس استفاده کن عزیزم 

گناهی به گردنت نیست 

حتی مطمئن هم باشی حرامه فقط جایز نیست وگرنه مشکلی نداره اصلا 

ان شاالله که مشکلت حل بشه و سر به راه بشه