2777
2789
عنوان

سرشام باشوهرم دعوام شد

216 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .

شام شوهرم کفت کوکو سیب زمینی درس .منم مشغول درست کردنش شدم .خداوکیلی یک ساعت مشغول بودم .

بعد که اوردمش .کفت این چیه نپخته .عمرا لب بهش بزنم  .گفتم خب  لا اقل یه لقمه بخورر ببین شاید خوبه

.پاشد رفت پنیرر اورد بخوره ..

منم از حرصم کوکو رو ریختم تو سفره شروع کردم ب دعوا کردن  .اونم قالب پنیررر رو انداخت وسط 🤣🤣🤣

دیگه فحش فحش کارری شروع شد .

بنده خدا خیلی گشنش بود ..عذاب وجدان گرفتم 

بنظر شما تقصیر کیه؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نزدیک پریودم بود از غذاایراد گرفت همسو خالی کردم سطل زباله😂نصف شب یواشکی هرکدوم رفتیم غذابخوریم همو دیدیم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم نزدیک پریودم بود از غذاایراد گرفت همسو خالی کردم سطل زباله😂نصف شب یواشکی هرکدوم رفتیم غذابخوریم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

من غذا خوردم ولی اون خابید 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم نزدیک پریودم بود از غذاایراد گرفت همسو خالی کردم سطل زباله😂نصف شب یواشکی هرکدوم رفتیم غذابخوریم ...

وای وقتایی که آدم قهره تو قیافس ولی میره غذا بخوره و چشم توچشم خانواده میشه خیلی سمه 🤣

من اگه اون لحظه اونجا بودم میشستم اون وسط همینطوری که باذوق چپه کردن کوکو و پنیرارو نگاه میکردم براتون دست میزدم و تشویقتون میکردم😂😀

شایدم اون وسط خودمم پارچ ابو می‌ریختم 

وای وقتایی که آدم قهره تو قیافس ولی میره غذا بخوره و چشم توچشم خانواده میشه خیلی سمه 🤣

خیلی اصلا یجوریه،هم خجالت میکشی هم گرسنته😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من اگه اون لحظه اونجا بودم میشستم اون وسط همینطوری که باذوق چپه کردن کوکو و پنیرارو نگاه میکردم برات ...

شوهرم گشنه که خابید .باید بره یه قالب دیگه پنیر بخرره ..

حالا کی ضرر کرد .من یا اون ؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مگه با سیبزمینی آبپز درست نمیکنی؟ یه بار با سیبزمینی آبپز درست کن عالی میشه

سیب زمینی اپز خیلی روغن مصرف میکنه .اتفاقا شوهرم خیلی دوس داره با اب پز .

ولی  خداوکیلی من سیب زمینی رو اول رنده ریز میزنم بعد ابشو کامل میگیرم بعد میریزم تو میکسر کامل پوره میشه ..

باز میگه نپخته س

من اون لحظه که داشتم میخوردم خدا خدا میکردم بیدار نشه 🤣🤣🤣