2777
2789
عنوان

کاش بمیرم خیلی خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه چیزی این وسط از شما مخفی مونده سعی کن بفهمی چیه این زیاده از حد بیرون رفتنا کمی مشکوکه

وابستگی بسیار شدید و مسئولیت زیاد نسبت به خانوادش

برادرش هفته پیش اسباب کشی داشت همش میرفت اسباب کشی کمکش

اما خودمون هنوز اقدامی نکردیم

انجام نمیدهکلافم میکنههمش منتظره برادراش زنگ بزنن برن کافه

قلق خاصی نداره بگیری دستت 

برادرش بگو تو الان باید بیای کمک 

به بزرگتری کسی بگو باهاش حرف بزنه 

خودتو اذیت نکن وحرص نخور هیچی برات سلامتی نمیشه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

شوهر منم بسی تو کارای خونه گشاد بازی در میاره ولی چون بیرون خونه زحمت میکشه میگم این به اون در 

فکرکنید پیک اینا میاد من باید برم یا تو ماشین چیزی جا بمونه من باید چند طبقه با پله برم بیام حتی اگر شب باشه یا مثلا اوردن و بردن بخاری تا پاگرد بالا که پشت بومه به عهده منه هرچی قهر کردم دعوا کردم صحبت کردم فایده نداشت

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اصلا نگران نباش و حرص نخور تو هم مثل خودش خونسرد باش وقتی دید چیزی جمع نشده اونوقت مجبوره کمکت کنه

خیلی دلم میخواد کارا سر وقت انجام بشه

من اصلا کاری به اسباب کشی یا مشکلات خانوادم ندارم

همش تلاش میکنم کارامون راه بیوفته

شوهر منم بسی تو کارای خونه گشاد بازی در میاره ولی چون بیرون خونه زحمت میکشه میگم این به اون در فکرکن ...

منم همینطور

هر چی میگم برو انبار کارتون بیار نمیره

خودمون زورم نمیزسه چون وسایل روی کارتونا هس

منم همینطورهر چی میگم برو انبار کارتون بیار نمیرهخودمون زورم نمیزسه چون وسایل روی کارتونا هس

اگر پول میده کارگر بگیر داغون نکن خودتو

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

قلق خاصی نداره بگیری دستت برادرش بگو تو الان باید بیای کمک به بزرگتری کسی بگو باهاش حرف بزنه خودتو ا ...

مریض شدم بخدا یکساله ازدواج کردم جز بدبختی و بی پولی ندیدم نذاشتم هیچکس بفهمه

دلم میخواد فرار کنم 

مریض شدم بخدا یکساله ازدواج کردم جز بدبختی و بی پولی ندیدم نذاشتم هیچکس بفهمهدلم میخواد فرار کنم

برای اینکه تو رابطه نقش مادر اجرا کردی نه همسر 

من خودم بیخیالم همسرم فهمیده از من آبی گرم نمیشه خودش حواسش هست 

اصلا و ابدا به خودم سختی نمیدم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید