کاش زمان به عقب برگرده.دنیا ادما رو به موقع سر راهم قرار بده ادمای درست سر راهمون قرار بده اونی که میخوایمش رو. چرا بعضیا هیچوقت سهم ادم نمیشن.دارم اهنگ بدون تو احسان وزیری گوش میدم انقدر قشنگه دارم خفهههه میشم. واقعا زورم به نمیرسه به این غما.کاش به صبح نرسم کاش هیچوقت انتخاب غلط نمیکردم و کاش این عشق ممنوعه هم بی موقع سرراهم نمیومد وقتی سهم من نیست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه طرفه اون منو خواهرش میدونه اما خواهری که خیلی دوسش داره نمیخوام زندگیش بهم بخوره خودم زندگیم بهم خورده نمیخوام اوار زندگی کسی باشم اما دلم پرررر میکشه براش
دارم جدا میشم از همسرم اصلا وقتی این عشق اومد سر راهم دیگه واقعا دیدم نمیتونم بیشتر از این کنار همسری باشم که اسما همسره و اصلا حسی بهش ندارم اما بعد این ادم نمیتونم به کسی حسی داشته باشم که بخوام ازدواج کنم یه دلیل دیگه شم دخترمه که نمیخوام ازدواج کنم