2777
2789
عنوان

شوهرم افسردگی داره چکار کنم

114 بازدید | 9 پست

سلام و عرض ادب

بنظرتون با یه شوهر افسرده میشه زندگی کرد؟

هفت سال ازدواج کردم

دکترش گفت ریشه از کودکی داره بیماریش.چهارساله که این حالتی میشه اما امسال با اینکه دوماهم هست دارو مصرف می‌کنه اما چند روزه خوبه ولی باز حالش بد میشه

توهم میزنه،کلا نمی‌خوابه،خیره میشه یجا،تو حموم به ساعت میمونه،تو دستشویی نیم ساعت میمونه،مدام تو فکره گذشتس،دستو پاش تو خواب تکون میخوره،یه روز غذا میخوره یه روز نمیخوره،ضربان قلبش بالا میره،بدنش می‌لرزه

جرات ندارم نگاش کنم یهو شروع می‌کنه دادو فریادو فحش دادن

یروز میگه دوستم داره یروز فحشم میده توهین می‌کنه تحقیرم می‌کنه هم خودم هم خونوادم

الان سه ماه حالش بده ۴ بار از خونه بیرونم کرده

رفتم خونه بابام بعد دو روز حالش خوب شده اومده دنبالم

خیلی سر دوراهیم برای زندگیم

از یه طرف دلم براش میسوزه چون خونوادش خوب نیستن اصلا براشون اهمیت نداره پسرشون مریضه

منم رهاش کنم حالش بدتر میشه 

از یه طرفم جوانی خودم چی میشه حسرت یه بچه تو دلم مونده چون وقتی حالش بد میشه اختلال جنسی هم پیدا می‌کنه.

لطفاً راهنماییم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این آدم ارزش زندگی نداره و اینجور آدما خوب نمیشن که هیچ هروز حالشون بدتر میشه جوونیتو پای این ...

می‌دونم خوب نمیشه اما خودم نمیتونم موضوع طلاق کنار بیام

چون واقعا اخلاقای خوبی که داره نمی‌ذاره به طلاق فکرکنم

البته فکرمی‌کنم اما پذیرفتنش سخته

در کنار دارو؛ جلسات روانکاوی هم میرن؟این یه افسردگی ساده و خالی نیس.. افسردگیش از نوع دوقطبیه؟

نه فقط دارو مصرف می‌کنه

دکترش گفت فعلا نمیتونم قطعی تشخیص بدم باید یه مدت دارو مصرفه کنه اما یکماه پیش گفت اختلال افسردگی داره

نه فقط دارو مصرف می‌کنهدکترش گفت فعلا نمیتونم قطعی تشخیص بدم باید یه مدت دارو مصرفه کنه اما یکماه پی ...

ک اینطور، البته شما میگی دوماهه دارو مصرف میکنه فقط.. حتی معلوم نیس بدن هنوز عادت کرده باشه یا نه داروها جوابگو باشن یا نه. چجوری انتظار میره یهو خوب شه. یهویی اینجوری نشده ک یهویی هم خوب شه!

کمک گرفتن از یک روانکاو یا یک رواندرمانگر هم میتونه کمک کننده باشه حالا برای تشخیص دقیق تر یا درمان. ولی واقعاً صبر زیادی میطلبه.

دائم الخسته‌.

ک اینطور، البته شما میگی دوماهه دارو مصرف میکنه فقط.. حتی معلوم نیس بدن هنوز عادت کرده باشه یا نه دا ...

بخدا خیلی صبوری میکنم

بیماریش فصلیه همیشه اول پاییز شروع میشه

سالهای قبل اینطور میشد اما یه ماه بود اما الان با اینکه دارو مصرف می‌کنه اما چند روز خوبه چند روز بد میشه

ماه اول دارو ها روش جواب ندادن دکتر دوز داروهاشو بالا برد

داروهاش گیجش میکنن شغلش آزاده کار کردن براش سخت میشه

وقتیم حالش خوبه میگه دارو نمیخورم دیگه گیجم می‌کنه نمیتونم کار کنم

بخدا خیلی صبوری میکنمبیماریش فصلیه همیشه اول پاییز شروع میشهسالهای قبل اینطور میشد اما یه ماه بود ام ...

حال خودمم خوب نیست بخدا

از خونه بیرون نمیرم الان چندماهه از صبح تا شب تنهام

شبم که همسرم میاد خونه اگه حالش خوب باشه که هیچی اگه نه یا می‌ره تو اتاق خودشو حبس می‌کنه یا می‌ره تو بالکن تو این سرما دو ساعت میشنه فقط سیگار میکشم آخرشم میاد خونه شروع می‌کنه بمن فحش دادن می‌ره بیرون از خونه

تا صبح تو خیابونا میگرده

واقعا این چه زندگیه

الان چهار ساله من این مشکلاتو دارم باهاش

امسال راضی شده بیاد دکتر