2777
2789

در واقع نذری مامانم ولی دست تنها قراره درست کنم 

چون‌نمیدونستم فردا تعطیل یانه ! تصمیمی نداشتم

حالا اگه تعطیل هم‌نمیشد میخواستم کیک یا های بای بگیرم

دخترم گفت نه عدسی بهتره

۸وونیم دخترم میبرم مهد ،نذر رو هم‌نهایت تا ۱۰ ونیم باید ببرم

از طرفی خرید ها رو بعد ۸و نیم قراره بکنم

تا حالا هم‌این‌حجم عدسی نپختم

دو کیلو عدس میخوام بپزم 

دلداریم بدین🥺

اگه‌تجربه پخت عدسی هم دارین ممنون میشم نظراتتون رو لطف کنید😘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

عدسی خیلی سریع اماده میشه نگران نباش

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیازداغ وسیرداغ در مرحله آخر اضافه کن خوشمزه میشه

واسه بچه هاس سیر دوس ندارن که

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
قبول باشه سر دیگ برا دختر منم دعا کن نگران نباش حتما خوشمزه میشه

حتما عزیزم 

در پناه خدا باشن دخترتون🥰

همین الان پاشو عدستو بزار روی گاز 

تا صبح قشنگ له میشه و جا میوفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم بلد نیستم والا 

تو رو خدا و قرآن قسمت میدم دعا کن انشالله من و خواهرم به همه حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

جو پرک اسیاب کن بریز توش هم لعاب میده هم خوشمزهتر میکته 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

پیشاپیش قبول باشه 

من دیشب پختم  بعدش  سيب زمینی رو کوبیدم      رب و پیاز داغ و نعنا رو تفت دادم یکربع آخر   همه رو اضافه کردم لعاب داد  و خوشمزه شد

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
یعنی تازه ۸ونیم میخوای عدس بخری و بار کنی ؟

آره نمیدونستم که دخترم منو اسیر کرد اونم ۱۱ شب گفت والا زودتر میخریدم