2777
2789
عنوان

به شوهر آشغالم گفتم پول میخوام

429 بازدید | 31 پست

توی تاپیکای قبلم هست شوهرم خیلی خسیسه خیلی حقوقش نزدیک ۵۰۰ میلیون به بالاست در ماه 

ماهی بهم ۵ تومن میده که همه خرجام با اینه دکتر برم دارو بگیرم دندون پزشک برم لباس بخرم حتی خورد و خوراک دیگه فکر کنید چه بدبختی دارم 

امروز بهش گفتم پول بفرست و اینا گفت باشه گفتم دوماهه داری میگی باشه دوماهه هیچی بهم ندادی من دیگه باید برم سرکار ( قبلا مخالف بود) 

گفت من مشکلی با کار کردنت ندارم برو 

حالا یه سوال دارم این زور نیست شوهرم با این حقوقش هیچی بهم نده و من باید از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر برم سرکار؟ درسته به نظرتون؟ پس نفقه چی میشه 

کاری دیگه بهش ندارم و میخوام برم کار هم پیدا کردم فقط اینکه برم سرکار دیگه چه نیازی بهش دارم؟ یعنی باید بمونن همچنان با خستگی کار بهش سرویس بدم شب بهش خوش بگذره؟ 

بگید چه رفتاری باهاش کنم بعد شاغل شدن 

طلاق نمیتونم بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو سرکار مردا زمانی که بفهمن رو پای خودت وایسادی و مستقلی هم بیشترعاشقت میشن هم اینکه همیشه ت ...

😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس