2777
2789

چه چیز مسخره ایه حس شیشمی همش الکیه

هی میگن من حس شیشمیم بیاین بگم خوابی یا بیدار فلانی یا بهمان نصفشم الکی و شانسکی درست از آب در میاد

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرتههههههه

بعد جالب اینجاست هزار نفر ریختن تو تاپیکش وای تروخدا مال منم بگوووو منم بگو عزیزمممم 

اعتقاد که قطعا نداریم. ولی آدما همیشه دوس دارن از عالم بیخبری خبر بگیرن. حالا این وسطا شاید از یه حر ...

اگه واقعا درست از اب در بیاد اره خوبه منم دوست دارم از عالم بی خبری خبر داشته باشم ولی بدیش اینه همش الکیه این حس شیشمی همیشه هم حس مثبت که نمیدن

بعضیا رو دیدم که قشنگ درست میگن انگار قشنگ میشناسنت حس ششم در واقع هرکسی نمیتونه داشته باشتش مگه اینکه انرژیش بالا باشه من خودم مثلا اتفاقیی که برای خودم میوفته رو حس میکنم ولی برای دیگران نه اصلا نمیتونم بقیه ام ممکنه برای خودشون نتونن برای دیگران قشنگ حس کنن انسان خیلی ذهن قدرتمندی داره

اگه واقعا درست از اب در بیاد اره خوبه منم دوست دارم از عالم بی خبری خبر داشته باشم ولی بدیش اینه همش ...

وقتی مثبت نبود الکی حسابش کن. اگه مثبت بود انرژی بگیر. ولی به این فکر کن خیلی ها از سر تنهایی و بی کسی جایی نرفتن تو خونه دلشون از این لحظه های فان میخواد که جنبه سرگرمی داره.

وقتی مثبت نبود الکی حسابش کن. اگه مثبت بود انرژی بگیر. ولی به این فکر کن خیلی ها از سر تنهایی و بی ک ...

اره خب اگه از جنبه سرگرمی نگاه کنی عیبی ندارد