2777
2789

واقعا خجالت میکشم بگم برا ننه بابات خرج نکن

ولی ما خودمون هزارتا قرض و‌قوله داریم

نمیدونم چرا بیشتر خودشو تو فشار قرار میده

خانوادش تقاضا ندارن

شوهرم خودش خود جوش خرجای خونشونو متقبل میشه

کاش بفهمه دیگ متاهل شد و اینکارش آزارم میده

نه بخاطر خودم ب خاطر خودش ک میدونم از نظر مالی و ذهنی تو فشار

اونها پول ندارن ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگه خودش دوست داره تحت فشار باشه و اینطوری راضیه چرا شما خودتو اذیت میکنی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسرم کمک میکنه اما خداروشکر مشکل مالی نداریم به اون صورت 

اگه شما در تنگنا باشید جایز نیست این کارش و اولویت اول زن و زندگی خودشه و بعد اگر همه چی درست بود به نظرم اشکالی ندارد برای پدر و مادر هم هزینه بکنه 

اگه خودش دوست داره تحت فشار باشه و اینطوری راضیه چرا شما خودتو اذیت میکنی؟

شوهرمه دارم لحظه ب لحظه باش زندگی میکنم

مگه میشه از اذیت شدنش اذیت نشم

برو خودش نمیاره

تو فشاره

شوهرمه دارم لحظه ب لحظه باش زندگی میکنممگه میشه از اذیت شدنش اذیت نشمبرو خودش نمیارهتو فشاره

اینکه تو فشار باشه و راضی با اینکه تو فشار باشه و ناراضی دوتاست عزیزم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به نام خدا 

براش خرج بتراش

خیلی غیر مستقیم تاکید می کنم‌خیلی غیر مستقیم بهش بفهمون که اون خانواده خودشو داره و اولویت اول خانواده خودشه نه پدر و مادرش

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.