2777
2789
عنوان

چالش کاهش وزن🌝✨

1318 بازدید | 172 پست

خب قرار شد تاپیک جدید بزنم و اونایی که مایلن باهم چالش کالری شماری رو استارت بزنیم،تگ کنم

اینجوری انگیزمون بیشتر میشه

فقط کافیه اخرشبا کالری دریافتیتونو گزارش بدین

که چیا خوردید،چه فعالیتی داشتید

و مجموع کالری دریافتی روزانتون چقدر بوده

از فردا رژیم رو شروع می کنیم🤝

فرداشب همگی دورهم جمع میشم و گزارش میدیم

@مقبوله  

@لرسا  

@سازسرنوشت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکو ذخیره کردم😁👌

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عالیه💪🏻همگی از فردا قوی شروع می کنیم

من چن روزه شروع کردم، ارادتونو نشکنین ان شاءالله تا عید به هیکلی که میخوایم میرسیم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ایشالله من ۸روز رژیم داشتم که ۲تا کم کردم رژیم شوک بود چون وزنم ثابت مونده بود🥲 بعد ۳روز خوردم😐💔ولی الان باز ۳روزه شروع کردم رژیم ببینم تا یلدا چقد کم میکنم🥲باید۸تا کم کنم

💍♥️