2777
2789
عنوان

لباس خواستگاری

1069 بازدید | 34 پست

بچه ها لطفا کمک یه لباس خواستگاری شیک میخوام بنظرتون چی بپوشم ؟ و ب نظرتون کجاها لباس شیک و خوب میشه پیدا کرد،؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
کجا برم ؟
0
0%
چی بپوشم
7
100%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این سلیقه ای 

فرهنگا متفاوته

من سارافن یقه قایقی خوشگل پنککی دوست دارم

با جوراب شلواری سفید و کفشای پاشنه بلند پنککی

موهامم فر کنم باز بزارم 😍

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

اول درود بر شما و الهی که هرجا هستید سلاامت و سرحال باشید و خوشحال 

و دوم ، راستش من که خواستگار نذاشتم بیاد کسی خونمون چون به دلم کاملا" کسی ننشسته که بخوام، برای مدل لباس خواستگاری من سایت نوعروسو دیدم البته قصدم تبلیغ نیس برای خودم دیدم جالب بود. خواستید لینکشو بگید میفرستم.

اولا مبارک باشه و انشالا مراسم خوبی بشه ..دومن  باید نسبت به قد و فرم اندامتون لباس برازنده بپوشید ما که نمیتونیم یهو نطر بدیم شااید شما قدتون کوتاه باشه و پوشیدن کت و شلوار مناسب نباشه یا خیلی بلند اونجوریم سرافون و ساپورت شکیل نمیشه ولی معمولا کت و دامن  کوتاه تا روی زانو با جوراب به اکثر هیکل ها میاد و رسمی و شیک هستش ...

وای منم امروز میخوام برم لباس بخرم برای خواستگاری.استارتر مرسی از تاپیک خوبت

بسلااااامتییی و مبارکااا باششه . الهی که از خواستگارتون خوشتون بیاد و دیده و پسندیییده بشه. الهی که با هرکس که پسندیددش خوشبخت و سلامت و دلتون در  آرامش در کنارهم باشید.