2777
2789

۶ سالشه از وقتی پیش دبستانی همش سرما خورد این اواخر گفت گوشم کم میشنوه صدا میده دکنر گفت عفونت کرده اموکسی کلاو داد خوب شد دوباره دوهفته بعد گفت گوشم صدا میده بردیم دکتر میگه مایع پشت گوشش جمع شده جذب نشده اگر تا یک ماه دیگه جذب نشه باید بیارید تخلیه کنیم vt بزاریم دارم دق می کنم هییچ دارویی هم نداد تو رو خدااااا اگر بدون عمل درمان شدید یا دارویی میشناسید بگید دارم میمیرم باردارم هستم😭 دلم آتیش میگیره صداهارو نمیشنوه هی میگه چی گفتی چی گفتی 😭

اووو نگران نباااش

منم همینطوری شده بودم خودش خوب شد

حتی من سرمم گیج میرفت حالت تهوع هم گرفته بودم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

نترس بابا جوشه دیگه مرتب قرصاشو یده 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروشو بده 

بعد شبها خوابید یک تکه سیر را توپنبه کن بذار توسوراخ گوشش تا صبح باشه 

هرشب بذار خیلی تاثیر داره در کم کردن درد گوش و خشک کردن عفونت 

فقط قشنگ لای پنبه باشه که ابش نخوره به گوشش چون ممکنه بسوزونه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین من پسرم دوسالگی اینطوری شد همزمان هم یه گوش و حلق و بینی خوب ببر هم اطفال خوب پسرمن دوماه مداوم آنی بیوتیک خورد و دو هفته یه بار بردم شنوایی سنجی تا دکتر و شنوایی سنج هردو تایید کردن جذب شده و شنوایی اکی شد مدام دماغشو تمیز کن و یه پماد سیاه هس از عطاری بگیر و توش ننمک بریز هر روز بزن پشت گوشش

وااای خیلی درکت میکنم….ببین به دکتر الرژی هم حتما ببرش از هوای آلوده دورش کن،،،من سر عمل پسرم پیر شدم باورکن هیچی نیست تازه من لوزشم عمل کرد بچه راحت میشه،پسر من هر دوگوش بود،منم باردار بودم خون گریه میکردم تو بیمارستان حالم بد شد اشتباه من نکن هیچی نیست چند ماه بعدم خودش میوفته،،،،پسر من نیم ساعت بعد عمل مرخص شد همه جی هم میتونست بخوره دکترش گفت لازم نیست فقط بستنی بدی ولی من خیلی رعایت میکردم

اووو نگران نباااشمنم همینطوری شده بودم خودش خوب شدحتی من سرمم گیج میرفت حالت تهوع هم گرفته بودم

ممنونم یعنی مایع جمع شده بود؟ هیچ کار خاصی نکردین؟ نحوه خوابیدتون؟ دارویی کاری؟

وااای خیلی درکت میکنم….ببین به دکتر الرژی هم حتما ببرش از هوای آلوده دورش کن،،،من سر عمل پسرم پیر شد ...

ممنون از کامنتت دلگرمی گرفتم،دقیقا شرایط منو داشتی اینم جفت گوشاشه میشه در مورد عملش توضیح بدی از تو گوش انجام میشه ؟😔

ممنونم یعنی مایع جمع شده بود؟ هیچ کار خاصی نکردین؟ نحوه خوابیدتون؟ دارویی کاری؟

اره 

دکترم یکم قرص و امپول داد 

فقط همونا رو استفاده کردم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
ممنون از کامنتت دلگرمی گرفتم،دقیقا شرایط منو داشتی اینم جفت گوشاشه میشه در مورد عملش توضیح بدی از تو ...

ببین یه لوله خیلی باریک داخل گوش میذارن،اصلا هم مشخص نیست ،زخم بخیه هیچی نداره،وقتی مایع جذب شد خودش میوفته،پیشنهاد میکنم اگه بچتون سابقه الرژی داره حتمااااا پزشک برای آلرژیش بره چون ب احتمال زیاد جذب میشه،،،،سرما براش بده ،ادامس جویدن هم خیلی ب جذبش کمک میکنه،۹۰ درصد مواقع هم جذب میشه نگران نباش

ممنونم عزیزم،میشه اسم قرص و امپولو بگین شما تهرانید ؟ اسم دکترتونو میخواستم

یادم نیست گلم

حدود ۳،۴ ماه پیش اینطوری شدم

نه مشهدیم