2777
2789

شیرجریان پیداکنه سایزش عوض میشه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه ٦ هفتم سينه هام بزرگ شده انگار باد كرده 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
منم تا دوماه بارداريم سينه هام از بس باد كرده بودن حتي لباس بهش ميخورد دردم ميگرفت اما بعد خواب ...

مال منم خيلي درد ميكنه

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

اول درود بر همگی و ظهرتون یعنی نیم روزتون نیک باشه.

حالا دوم ، عععه😃😃😃 چه جاااالب پس قبل ازدواج سینه دخملا کوچیک باشه طبیعییه؟؟

خب خیالمو یکم راحت کردید. ممنون خانومی.

من وقتی از شیر گرفتم کوچیک شدن

قبلش رو دوست دارم😖😖😖

بزرگ و تپل بودن ولی الان خیلی کوچیکن

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
من حامله نیستم ولی دوسدارم سینه هام بزرگ شن چیکار ‌کنم بنظرتون؟؟

منم از وقتی دخترمو از شیر گرفتم سایزش کوچیک شده منم دوس دارم یکم بزرگشه😕

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙