z_hra مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1242 عنوان خانم هایی که سقط کردن و سریع باردار شدن فقط بیان 287 بازدید | 22 پست سلام خانم های عزیزم لطفا فقط کسایی که بعد سقط سریع حامله شدن بهمبگن سقطشون کی بوده و بعدش سریع حامله شدن؟میخوامببنم بعدش باید صبر کرد چون میگن باید ۲ تا ۳ ماه صبر کرد یا میشه حامله شد اتفاقیم نیوفته من ۵ هفته بودم ک سقط شد. 1396/09/12 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاء_ عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 545 عزیزم منم هشت هفته سقط کردم اما بعدش پنج شیش ماه صبرکردم تا بدنم تحلیل رفته دوباره جون بگیره...الان هم ماه دوم اقدام هستم و فعلا خبری نیس اللهم صل علی محمّدوآلِ محمّدوعجِل فرجهم
nini72 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 672 سه ماه صبر کن بعد برو سونو اگه همه چی اوکی باشه میتونی باردار بشی
sanambanoo عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 4382 من ۳ بار سقط شدم بعد از هر بارم دکترم گفت نیاز نیست صبر کنی برای بارداری مجدد ولی من هر بار یه مشکلی میشد وتا چند ماه باردار نمیشدم
ندلی عضویت: 1395/04/23 تعداد پست: 1524 منم هفته قبل جمعه دفع کردم پنج هفته دکترم استراحت نداد بهم همین هم لتروزول شروع کرد برام سه شنبه هم هاش سی جی میزنم یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
سوین۷۶ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 3326 من ۳ بار سقط شدم بعد از هر بارم دکترم گفت نیاز نیست صبر کنی برای بارداری مجدد ولی من هر بار یه مشکلی ... الان بچه دارین?علت سقطاتون چی بود? خدایا شکرت..
مانیان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 1741 توی همین سایت دو نفر اومدن گفتن بلافاصله بعد از سقط باردار شدن. یکیشون ماه هشتم بارداری بود و یکی دیگه هم بچه ش دو سالش شده بود.ولی خب دلیل نمیشه این نسخه برای همه صدق کنه. معمولا دکترا توصیه نمیکنن. تصمیم با خودته
zahra_p عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1266 من دوهفته پیش هفت هفتم بود سقط کردم و دکترم گف یه ماه صبر کن دوباره اقدام کن،زن عمویه خودمم سقط کرد ی ماه صبر کرد ماه بعد باردار شد همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
آوسین عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1043 عزیزم من بعد سقط پریود نشدمم یعنی خون ریزی تمام شد یک هفته بعدش اتفاقی باردار شدمکمتر از یک ماه یعنیدکتر دعوا کردخودمم خیلی ضعیف شدم و نفس کم میاوردمبدنم جون نداشت ولی بخیر گذشت همچی طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد
sanambanoo عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 4382 الان بچه دارین?علت سقطاتون چی بود? سه ماهگی قلبشون میستاد،خدارو شکر یک پسر ۵ ساله دارم بعد از اون که اقدام کردیم برای بچه دوم تو این پنج سال متاسفانه نشد
ترانههههه عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 51 من 25تیر سقط کردم از مهر هم اقدامم اما هنوز خبری نیست سیکلامم کلا ریخته به هم توی زندگی من مشکلات مثل دستمال کاغذی میمونه تا یکی برمیدارم یکی دیگه میزنه بیرون 😂😂😝😝
panahfarahi عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 995 منم بچم سقط شده بود تا یکسال بچه نمیخواستم ازبس اذیتم شدم سر سقط ولی تقریبا چهار پنج ماه بعد ناخواسته باردار شدم دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
ترانههههه عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 51 هفت هفته سقط شد توی زندگی من مشکلات مثل دستمال کاغذی میمونه تا یکی برمیدارم یکی دیگه میزنه بیرون 😂😂😝😝