بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه عوارض خاصی نداشت بیخواب شده بودم که قرص رو عوض کرد درست شد . یکی از دوستامم قرص خورد داشت چاق میشد عوضش کرد جدیده باعث لاغری میشد . هر چی یه دوره درمان داره بهتره که تو اون دوره مصرف شه اگه مشکل جدیه زندگی بهم بریزه ادم از همه چی عقب بیوفته بخاطر افسردگی اما چون میل جنسیش خوب کار نکرده به خاطر قرص و سر همین کنار بزاره و مشکلات افسردگی روبه جون بخره زیاد جالب به نظر نمیرسه . اگه افسردگی حاد نیست با مشاوره هم میتونه خوب شه
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه عوارض خاصی نداشت بیخواب شده بودم که قرص رو عوض کرد درست شد . یکی از دوستامم قرص خورد داشت چاق میش ...
برای وسواس فکری هم خیلی اوقات تجویز میکنن
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
فلن که تازه قطع کردم تا ببینیم خدا چی میخوادانقدرم هزینه شون زیاده که واقعا دیگ خجالت میکشم از خانوا ...
ازتون پرسیدم قرص چی میخوردید جواب ندادید؟!!
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚