2777
2789
عنوان

مطمئنی شیعه و محب اهل بیت علیهم السلام هستی آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 63 پست
هر انسان ب صورت فطری دارای عقل و شعور انسانیه , پس قطعا میفهمه مگه مشکل عقلی و بیماری داشته باشه

پس چرا یچیزی تویه جامعه ای بده یچیزی خوب؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

ب نماز و حجاب پایبندم..ولی اون سایر واجبات رو تو کله پوک شما جا ندادن حتی بلد نیستی اسم ببری ...فقط ...

اولا ادب رو رعایت کنین.

ثانیا سایر واجبات خیلی چیز مبهم و غریبی نیست ....

نمیدونم از کجای پیامم ناراحت شدین اما احتیاطا یه آرامبخش البته دارو نه، دمنوش آرام بخش میل کنین برای روانتون خوبه احتمالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا پس کی برامون دعا کنهقرآن میگه رسول الله شفیع امته و در قیامت شفیع میشه و... چرا الان شفاعتم ...

خودمون برای خودمون دعا کنیم 

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب الدعوه داع اذا دعان فلیستجیبو لی

آقا هستم
انشالله هممون به راه راست هدایت بشیم هیچ وقت خدا مارو به حال خودمون رها نکنه الهی آمین 😔🙏🤲

و من الله التوفیق. 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

خب اونا با آگاهی اعمال بد انجام میدنشاید هم اون کار فقط از نظر شما بد باشه

نه دقت نکردی به سوال

میگم اگر فطری هست درک خوبی و بدی پس همه یکسان باید یچیزی و بد بدونن یچیزی و خوب پس چرا اینطور نیست؟درجوامع مختلف

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

دقیقا اینوباید به کسایی که ادعای مفت میکنن برای همه جا نماز آب میکشن گفت،فقط دنبال ایراد گرفتن از دی ...

همه موظف به رعایت هستیم و الا کسی که رعایت نمیکنه هم خسران بخودش و در برخی موارد خسران به اطراف هم میرسونه

ب نماز و حجاب پایبندم..ولی اون سایر واجبات رو تو کله پوک شما جا ندادن حتی بلد نیستی اسم ببری ...فقط ...

عزیزم ایشون فقط مثال زدن ونمیتونستن کل واجبات الهی رو توتاپیکشون بیارن

حجاب ونماز دوتا از مشکلات بارز جامعه امروزه

نه دقت نکردی به سوالمیگم اگر فطری هست درک خوبی و بدی پس همه یکسان باید یچیزی و بد بدونن یچیزی و خوب ...

همه درکش رو دارن , در کنار درک اختیار هم دارن , روان سالمی ندارن و با اختیار خودشون کار بد رو انجام میدن و براشون مهم نیست