2821
2789
عنوان

سه سوال درمورداینستاگرام

45 بازدید | 2 پست

از کجا بدونیم یه پیجی هنوز فعالیت داره یا نه ببینید منظورم اینه یکی یه پیجی داشته حالا میگه ندارمش اون پیجه هس ولی این میگه من ندارمش از کجا میشه فهمید هنوز داره اون پیجو؟

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

نمیشه فهمید مگه اینکه زیرنظر داشته باشیش ببینی استوری اینا میذاره یا ن

یا ی پیج فیک درست درمون بزنی ک پست و هایلیت و اینا داشته باشه معلوم نباشه فیکه با اون فالوش کنی شاید کلوزفرند ادش کرد یا اگه تورو هاید کرد با این یکی بفهمی 

البته اگه پارتنرته من اگه بودم خودمو اذیت نمیکردم مستقیم میگفتم میخوام اون پیجتو داشته باشم رمز و اینارو میگرفتم سر میزدم ببینم از کی نرفته بعدم پاکش میکردم

نمیشه فهمید مگه اینکه زیرنظر داشته باشیش ببینی استوری اینا میذاره یا نیا ی پیج فیک درست درمون بزنی ک ...

با چندتا پیج بهش ریکوعس دادم ولی قبول نمیکنه

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2825
2823
2791
2779
2792