2777
2789
عنوان

خانومای متاهل باسیاست لطفا

1266 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شوهرم پس اندازداره دلارهستش برادرم داره کارای مهاجرتشوانجام میده ازیکی پول سودی گرفته دلاررفته بالا واون ادم پولشومیخواد چنددفعه به شوهرم روزدم کمک کنه بعد بهش پس میدن کمک نکرد خیلی ازدستش ناراحتم اینطورشدکه برادرم اومد بهش گفت اونم گفت ندارم وازاین حرفا ازظهرسرم بشدت دردگرفته انقدرناراحتم همیشه خونواده ام حمایتم کردن همیشه تامیگم چیزی میخوام یامریض میشم خونواده ام حمایتم میکنن ولی الان خیلی احساس شرمندگی میکنم که تواین گرفتاری نتونستم کمک کنم همین شوهرم ماهی سه تومن هرماه به پدرومادرش کمک میکنه چجوراونموقع من باید کوتاه بیام ولی الان اون پول پس اندازبوده رونداده نمیدونم چیکارکنم بنظرتون کاردرست چیه

گاهی انسانم آرزوست

نمیدونم ولی پشت شوهرت باش

برادرت هم از یه جا جور میکنه 

حتماصلاح ندیده بده به برادرت 

شاید دیگه نتونه پس بده

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع شما بی جاست برادرشما با جیب خالی لازم نکرده بود مهاجرت کنهکمک با اینکه کل پس اندازت بدی فرق دار ...

جیبش خالی نبود یهودلاربالا رفت اونم نگفت که پس نمیده گفت تاسه ماه بهم بده دستم دراز نبود منظورم این بودهمیشه خونواده ام توهرشرایطی حمایتمون کردن 

گاهی انسانم آرزوست

به برادرتون بگید با پول نزول به جایی نمیرسه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
جیبش خالی نبود یهودلاربالا رفت اونم نگفت که پس نمیده گفت تاسه ماه بهم بده دستم دراز نبود منظورم این ...

شما خودتو به خواب زدی و فقط فکر برادرت هستی

برادرشما اگه داشت نمیرفت پول نزول بگیره ...شوهرشما سرمایه ای با بدبختی جمع کرده تو این شرایط به باد بده بخاطر یکی دیگه ک چی بشه...

یه ملیون دوملیون ک نیست 

خانوادت اگ از دلارها خبر دارن ک خیلی بد شد خیلی 

ی جوری نرمش کن پولو بده  نهایت سفته بگیره واس برگشت پولش  ب دلار بده ب دلار بگیره 

ولی اگ خانوادت نمیدونن دلار داره  ولش کن  اصرار نکن 

ولی طرف تو بشناس 

حیفه ی هزار تومنی ک پس انداز کنی براش تو اون زندگی 

من باشم انقد خرج می‌تراشد ک دیگ خاب پس انداز و کمک ب ننه باباش بمونه رو دلش

اخه تواون پس اندازمنم شریکم

یعنی شما سرکار میرید و از پول شما پس انداز کردن؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خانوادت اگ از دلارها خبر دارن ک خیلی بد شد خیلی ی جوری نرمش کن پولو بده نهایت سفته بگیره واس برگشت ...

میدونن بخدامن حرفی نزدم خودش هی مینشست پیش خونواده ام گفت انقدردلارگرفتم و....من اصلا حرفی نزدم الان همه چی روسرم آوارشده بخدابرادرم خیلی ادم محترم هستش یه خونه داشت که خواست بفروشته اون خونه روارزون خواستن واسه همینم مجبورشدپول نزول کنه 

گاهی انسانم آرزوست