2777
2789

الان که تقریبا ۱۸ سالمه حس میکنم به هیچ چیز خاصی علاقه ندارم 

ولی خب نیاز دارم یه مهارت یا استعدادی رو برای اینده ادامه بدم 

از یه طرف حس میکنم علایق دوران نوجوانیم به خاطر هیجان و هورمونا یکم غیر معقولانه تر از بچگیه

ولی از طرف دیگه فکر میکنم علایق نوجوانی به شخصیت الانم نزدیک تره 

شما پیشنهاد میکنید علایق کدوم دوره رو بیشتر روش کار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر رشتت انسانی باشه حتما توروانشناسی خوندی گزینش ومغز کودکان ادراکیه یعنی ظاهریه نه اینده بینه نه مفهومی فقط به چیزای سطحی وموقت توجه میکنه

ولی ادراک نوجوانی دقیقا برعکسشه مفهومی به فکر ایندس عقلش کامل تر میشه پس منطقی ترا

تیپ شخصیتت رو پیدا کن، هر تیپی تو زمینه خاصی استعداد و توانایی داره از همون مسیر شغل های مناسبت رو می‌تونی پیدا کنی.

مثلا کسی که درک بسیار بالایی داره پرستار یا مشاور بی نظیری می‌شه اما قاضی یا پلیس ناموفقیه‌‌.

من پیشنهادم تست هارتمن هست. آنلاین هم سرچ کنی پیدا می‌شه. افراد رو به ۴ تا رنگ تقسیم بندی می‌کنه ، دوتا رنگ اولت شخصیت تو رو میسازه

مگه علایق بچگی و نوجوونیت خیلی فرق دارن باهم؟!

برای من به شدت فرق دارن 

حتی شخصیتم هم خیلی فرق کرده

تو بچگی به شدت برون گرا بودم تو نوجوانی به شدت درون گرا

تو بچگی مثلا عاشق نقاشی و کارهای آروم مثل کتاب خوندن بودم

توی نوجوانی اصلا حوصلم سر میرفت سر کتاب خوندن و .. و دلم یه چیز پرهیجان مثل ورزش رزمی و ... رو میخاست

عزیزم اگر رشتت انسانی باشه حتما توروانشناسی خوندی گزینش ومغز کودکان ادراکیه یعنی ظاهریه نه اینده بین ...

من میترسم نکنه علایق دوران نوجوانیم تحت تاثیر سن بلوغ غیر منطقی و هیجانی بوده باشه

الان راستش انگار به هیچی علاقه خاصی ندارم 😐 کلا بی تفاوتم نسبت به همه چیز 

برا همین میخوام از علایق بچگیم یا نوجوانیم یکی رو انتخاب کنم و ادامه بدم 

برای من به شدت فرق دارن حتی شخصیتم هم خیلی فرق کردهتو بچگی به شدت برون گرا بودم تو نوجوانی به شدت در ...

ورزش ک خوبه تو برنامت داشته باش.... هیجان میخای برو تو دانشگاه رشته معماری بخون... هم هنر داره هم ریاضی و هیجان... مثل لیلا عراقچیان... یکی از طراحان پل طبیعت... 😊💃

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹