2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

183 بازدید | 5 پست

سلام 

من هفته پنجم درد داشتم و خیلی می ترسیدم وهمه منو تشویق به رفتن به سونوگرافی کردن دکتر به من گفت احتمال بارداری خارج از رحم، اما اشتباه کرده بود .خواهشی که از خانم ها دارم  اصلا نترسید وزود نرین سونو کنید. تا هفته 8 نبض بچه درست مشخص نیست واندازه اون خیلی کوچیکه که درست دیده بشه لکه بینی هم طبیعیه واحتمال اشتباه دکتر زیاده.

واسه من تو هفته 5 سونوگرافیست گفت هیچ علامتی از بارداری تو رحم نیست و صددرصد خارج رحمیه دکترمم معرفیم کرد بیمارستان واسه سقط اما نرفتم یه حسی بهم میگفت اشتباه تشخیص دادن و واسه سه هفته بعدش رفتم سونو صدای قلبشو شنیدم 😊😊😊😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگه هيچ مشكلي مثل خونريزي يا لكه بيني يا درد نداشته باشيم نيازي نيست زود بريم سونو.اما علايمي مثل لكه بيني و خونريزي و درد رو بايد جدي گرفت.من تو بارداريه قبليم از هفته ي پنج افتادم به لك بيني و بعدش درد و خونريزي كه مشخص شد بارداريم خارج رحميه

منم ٥ روز عقب زدم  بتا ٢٠ بود.  هفت روز عقب زدم يه كم لكه بيني داشتم  بتا شد ١٢ سو نو گفت چيزي ديدن نشد دكتر گفت شايد داره سقط ميشه اما سقط نشد بتا هم بهد ٣ روز. شد ٤١٢٥

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند