2777
2789

منو خیییییییییییلی اذیت کرد خیلی از وقتی یادم میاد کتک هاش یادم میاد وای چقدر منو کتک رد تو این زندگی سر دانشگاه رفتن سر اینک برم سرکار سر خاستگارایی ک میگفتم نه بارها منو کبووووود کرد تمام صورتم تمام چشمام لکه خون بارها با دستاش گلوم رو فشار داد تا مرز خفگی رفتم و اونا دیه داشت دیه ای ک با کتک مجدد پرداخت می‌کرد من حتی رگ دستمو بخاطر کارای بابام زدم خیییلی اذیتم کرد هیچوقت حتی ی جوراب برام نخرید نه طلا نه کفش نه لباس هییییییچ من ۳۰ و مجردم خاهرم ۲۲ و پس فردا عقدشه ؛ دیروز رفتیم خرید بازار کللللی کارت کشید برا خرید داماد و میوه و شیرینی عقد حدود ۵۰_۶۰ حتی ی کلمه نگفت تو چیزی نمیخای ؟ تو عقد خاهرته ؛ لباس داری؟ پول نیاز نداری ؟؟؟ 

انگار من یه سگ بودم از خیابون آوردن بزرگم کردن متنفرم از همشوووووون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله خوشبخت بشی. منو که خواهر و مادرم گولم زدن شوهرم کردم. از اول از شوهرم خوشم نمی اومد. ...

من خداروشکر قسر در رفتم از ازدواج همون بابام رو دیرم برا ۷۷ پشتم بس بود

میفهممت حسابی. سر ازدواج خواهرم داماد و گذاشتن روسرشون بخاطر اون سر من چه دادایی زدن. یادم نمیره هیچ ...

من مجردی اصن برام مهم نیست اتفاقا خوشحالم مجردم و آزاد و رها هرچقدر تو بند و اسارت بابام بودم بسه من اولش هم میخاستم ازدواج کنم ک فقط از اون راحت بشم الان ک دیگ راحت شدم مگ خرم شوهر کنم ولی این تفاوت ها این کارها هرگز نمیبخشم

من خداروشکر قسر در رفتم از ازدواج همون بابام رو دیرم برا ۷۷ پشتم بس بود

پس جلوتر از منی. فکر کن باید کسی رو که ازش متنفری همیشه ببینی. کسی که ازش متنفرم باید شبا پیشش باشی. یعنی بدبخت تر من نیست. جرمم زنده بودن بابامه. تا پدرم نمیره من روی خوش نمیبینم

پس جلوتر از منی. فکر کن باید کسی رو که ازش متنفری همیشه ببینی. کسی که ازش متنفرم باید شبا پیشش باشی. ...

بخدا درکت میکنم من ی خاستگار داشتم با تک تک سلول هام ازش متنفرم بودم و گفتم نه ولی وای ک چقد کتک خوردم چقدر اذیت شدم چقدر تهمت چقد اذیت ولی خوشحالم زنش نشدم الان شاید بگن ترشیده یا فلان ولی راضیم خدایا شکرت ایشالله تو هم طلاق بگیری و آزاد بشی