2777
2789
عنوان

جای جوش قرمزززز😤

108 بازدید | 22 پست

کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟روی گونه هام جوش زیاد میزنم جاشم میمونه اصلنم دستکاری نمیکنم جوشامو جاهای دیگه صورتم وقتی جوش میزنم جاشم نمی‌مونه چیکار کنممم

چیزی تا حالا استفاده کردی؟ تهرانی؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روانی شدم از جوش سر سیاه

قرمز خیلیی کم میزنم همش سر سیاهه

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

من روانی شدم از جوش سر سیاهقرمز خیلیی کم میزنم همش سر سیاهه

برو فیشال تخلیه کنه بعدش روتین رو مرتب انجام بده .

سالیسیلیک اسید باید بزنی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

همه راه هارو امتحان کردم شما تجربه ای ندارین؟

تجربه من لزوما بدرد پوست شما نمیخوره

شنیدم آزلائیک اسید برای جای جوش قرمز یا همون PIE خیلی خوبه

ولی دکتر بری خیلی بهتره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

سرسیاه با یه جلسه فشبال درست میشه

روزی ده تا دیگه میزنم 

برای کبد نیست؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

برو فیشال تخلیه کنه بعدش روتین رو مرتب انجام بده .سالیسیلیک اسید باید بزنی

مرسی از راهنماییت عزیزم

پوستمم خیلی چربه برای اینم هست

برو فیشال تخلیه کنه بعدش روتین رو مرتب انجام بده .سالیسیلیک اسید باید بزنی

فشیال جای خوب میشناسی؟

من نمیدونم چرا به فشیال هیچ جاا اعتمادی ندارم  

ژل شستشو آبرسان هفته ای سه بارم ضد لک میزنم روی لکام ضد آفتابم میزنم تقریبا جدیدن

ضدافتاب هر ۲ ساعت باید تمدید کنی 

ضدلک برای جوش های قرمز نزن 

برای جای جوش هات میتونی ترمیم کننده بزنی برند اون یا لاروش پوزای . اگه قیمت مناسب میخوای راکوتن .

یا از ازلاییک برایت مکس استفاده کن که عالیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑