2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7076 بازدید | 838 پست
کی تو گروه ایتا بوده؟بهش بگه اگه واقعیه بیاد فیلم بذاره@آنهaدختریhدرمزرعه @فزووعےہخوقاق دختر داری ...

من که ریموو شدم🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کی تو گروه ایتا بوده؟بهش بگه اگه واقعیه بیاد فیلم بذاره@آنهaدختریhدرمزرعه @فزووعےہخوقاق دختر داری ...

فعلا که دوستش یاسی از گروه ریموو کرده😐

بگین بیاد عکس از شناسنامه دخترش که فقط اسم دخترش و تاریخ تولدش پیدا باشه بزاره

من تاپیک میزنم معذرت خواهی میکنم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد یاسی؟ با فزوعی حرف زدی

نه لغو دوستی زدم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دختر قهوه فروش هم خیلی ازش طرفداری میکرد

کاش بیاد ببینه چه خبره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خب نگاه کن ببینین تاپیکا اسی شبیه راز مامانیه یا فروغتون ؟اینکه خیلی راحته

👍🏻😬چی بگم فقط امیدوارم سو تفاهم شده باشه و فیک نباشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من که ریموو شدم🤣

😐🤦🏻‍♀️ای بابا

من از اول نبودم خودم نخواستم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فعلا که دوستش یاسی از گروه ریموو کرده😐بگین بیاد عکس از شناسنامه دخترش که فقط اسم دخترش و تاریخ تولد ...

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️انه تو اون گروه هستش 

@آنهaدختریhدرمزرعه بش بگو

👍🏻😬چی بگم فقط امیدوارم سو تفاهم شده باشه و فیک نباشه

اره عزیزم حتما یه نگاه بنداز که تکلیفتون مشخص شه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

من گفتم عکس شناسنامه لنا بده نشون بده فیک نیستی 

گفت دست خودم نیست شناسنامه

این کاربری تعطیله ......

من گفتم عکس شناسنامه لنا بده نشون بده فیک نیستی گفت دست خودم نیست شناسنامه

بگو یه فیلم بده بگو کاربر فلانی هستی مامان لنا

بگو یه فیلم بده بگو کاربر فلانی هستی مامان لنا

همین بچه‌ ای که عکسشو گذاشته هم باشه تو فیلم

من گفتم عکس شناسنامه لنا بده نشون بده فیک نیستی گفت دست خودم نیست شناسنامه

🤣🤣🤣🤣هزارتا راه دیگه داره خب