2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 838 پست
به به میبینم که اومدی انتقام بگیری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منکه همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم باز ...

سرخودت رو شلوغ کردی از اونموقع با اون کاربری الان با این کاربری بسه عزیزم برو استراحت کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

به به میبینم که اومدی انتقام بگیری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منکه همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣تازه نفس اومدی عزیزم؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی رو تو برم

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

سرخودت رو شلوغ کردی از اونموقع با اون کاربری الان با این کاربری بسه عزیزم برو استراحت کن

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ 

همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم بهش 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فقط سوالم اینه این سایت نبود عقده هاشونو کجا خالی میکردن!!!!

والا منم موندم😅😅اگه پیش هم بودن کتک کاریم میشد

اینجا دویا دویا مده😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

شناسنامه بچه هات یا خودت🤣🤣🤣🤣🤣

اسکرین شات هارو حتما ببین گل من

اون آفلاین شد این آنلاین شد

عجب بابا عجب

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
🤣🤣🤣🤣🤣تازه نفس اومدی عزیزم؟

براش یه لیوان آب بیار تا مغزش کار کنه بتونه دروغ جدیدی ببافه🤣🤣😂🚶‍♀️🚶‍♀️😂😂

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

وحشی زیبا۳رو تگ کرده بود

یکین

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

والا منم موندم😅😅اگه پیش هم بودن کتک کاریم میشداینجا دویا دویا مده😅😅😅

صد رحمت ب دویا دویا مد