2777
2789
عنوان

دختر وپسری ک میان جلو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 77 پست
روشن فکرانی مثل شما جامعه رو به این روز انداختن .

من گفتم دختر دبیرستانی به جا اینکه فکر درس و اینده باشه استارت هرزگی بزنه بره زیر خواب اینو اون بشه 

یه دو سه تا سقط زیر ۱۸ سالم داشته باشه 

بعد بشه یه روانی پر از عقده بیوفته به جون مردم؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مسلمونیم چرا باید دختر و پسر نامحرم باهم اینطوری بکنن حیا از جامعه میره

ربطی ب مسلمون و نامسلمون نداره کل دنیا اینطوری هستن و اینطور چیزاییم پیش میاد هرچقدم بخای جلو بچتو بگیری تهش تو مدرسه و دانشگا ازین موردا میبینه بچت بایدیا خودش خیلی ب درجه ی پختگی برسه بعدا و یا خیلس رو تربیت کار کنید ک بعدها درگیر این مسائل نشه

توروخدا استارتر تاپیک و قفل کن کسیم قضاوت نکنید خاهشا هیچ کدوم از ما مریم مقدس نیستیم ول کنید انشاال ...

وای دقیقا من یکی میشناسم همینجوری قضاوت می‌کرد میگفت دخترا حیا ندارن فلان چقد هم رو تربیت بچه خودش مثلا حساس بود‌

دور زمونه بد حور زد تو کمرش الان دخترش نمیشه جمع کرد معتاد شده هرزه شده با همه هست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وای پس چقد تفکرات قدیمیه من فک کردم ۴۰ سالته من موافق کار اونا نیستم ولی قضاوت کردن و تهمت زدن از ا ...

تفکرات قدیمی ندارم، مخالف بی حیایی ام 

متاسفانه تو جامعه امروز بی بندوبار بودن میشه پوئن مثبت

به امسال منم میگن سوبر و امل🤦🏻‍♀️

بله درست میگی ولی ادم باید واسه خودش ارزش قائل باشه من خودم۱۷سالمه بابا😂 آدم تو این سن دیگه میتونه ...

اصلا قصد توهین ندارم

اما ارزش هر کسی با دیگری متفاوت هست

شاید به نظر یه نفر هدفش از زندگی ارتباط با جنس مخالف باشه و این براش یه ارزش باشه

و یقینا بنظر خودش بهترین کارو میکنه چون انسان ها همیشه سعی میکنن طبق منطق خودشون بهترین مسیرو برن

پس شاید بهتر باشه ارزش های خودمون رو بر دیگران غالب نکنیم

دنیا سیاه و سفید نیست و گاهی درست یکی برای دیگری غلطه و بلعکس

ربط داره وقتی این چیزا تو جامعه زیاد شه عادی میشه وبعدا فرزند خودمونم تو این جامعه میخواد زندگی کنه

دیگه شما نمیتونی جلوی جامعه رو بگیری ک 

شما باید رو تربیت بچه خودت کار کنی ک خطا نره 

وای دقیقا من یکی میشناسم همینجوری قضاوت می‌کرد میگفت دخترا حیا ندارن فلان چقد هم رو تربیت بچه خودش م ...

زندگی مردم ب ما چ

من هنر کنم بچه دار شم بچه ی سالم و باهوشی تحویل جامعه بدم ن بشینم بشمرم ببینم دختره فلانی با کیا میگرده و چیکار میکنه

تفکرات قدیمی ندارم، مخالف بی حیایی ام متاسفانه تو جامعه امروز بی بندوبار بودن میشه پوئن مثبتبه امسال ...

اینکه دیگران به شما میگن امل یا سوبر نشانه بی شعوری اونها هست

ولی نباید بی شعوری اونها رو با غالب کردن ارزش های خودمون و قضاوت دیگران و مشخص کردن غلط و درست جامعه جبران کنیم

اصلا قصد توهین ندارماما ارزش هر کسی با دیگری متفاوت هستشاید به نظر یه نفر هدفش از زندگی ارتباط با جن ...

درسته گلم ولی ارتباط با هرر جنس مخالفی درست نیست

حداقل مسائل خصوصیشونو نیارن تو خیابون مردم اذیت میشن

تفکرات قدیمی ندارم، مخالف بی حیایی ام متاسفانه تو جامعه امروز بی بندوبار بودن میشه پوئن مثبتبه امسال ...

چرا اتفاقا افکارت قدیمیه اصلا به این نسل نمیخوره 

کسی از بی بند و باری دفاع نکرد دقت کرده باشی منم نوشتم مخالف کارشون هستم 

ولی قضاوت و تهمت در شان یه انسان نیست بیشتر کار پیرزن های قدیمیه 

چرا باید بیان اتفاقا راست میگه استارتر از کی بی حیا بودن شده علنی غلط میکنن بریزن تو تاپیکعجب دور و ...

یکی از کابرا که در جوابم نوشته جامعه به خاطر امثال من اینطور شده 🙃

من گفتم ماهواره بزارن مدام سریال مستهجن ببین . گوشی داشته باشن مدام فیلم پ.ورن ببینن. 

دخترا از ۶ سالگی به بلوغ برسن و برن دنبال پسرا 

دستمال مرد و پسرا بشن 

زیر ۱۸ سابقه سقط داشته باشن 

بشن پر از عقده و حقارت و بیوفتن به جون مردم و زندگیشون

بدی دست اینا میگن گروهی وسط خیابون بشیم مثل قوم لوط کسیم صداش در نیاد.

زندگی مردم ب ما چمن هنر کنم بچه دار شم بچه ی سالم و باهوشی تحویل جامعه بدم ن بشینم بشمرم ببینم دختره ...

دقیقا هنر کنیم زندگی خودمون درست کنیم 

درسته گلم ولی ارتباط با هرر جنس مخالفی درست نیستحداقل مسائل خصوصیشونو نیارن تو خیابون مردم اذیت میشن

در مورد ارتباط نمیتونم چیزی بگم به خودشون مربوطه

اما در مورد اینکه جلو خونتون هست و به حریم خصوصیتون تجاوز شده حق با شماس