2777
2789
عنوان

دختر وپسری ک میان جلو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 77 پست

سلام. متاسفانه تقوا که رفت کنار و پرده های حجب و حیا دریده شد این موارد ظهور میکنن ....

برخی تاپیکا در همین سایت نی نی، مصادیق ترویج فساد هستن متاسفانه و بنده معمولا ورود میکنم و نظر معکوس میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن ک سرت میاد یهو میبینی دختر و پسر خودت هم بله …

بنظرم اگه ب مرحله ی رابطه ج... نرسه و تاحدودی بوسه و اینا اوکیه بنظرم...منم دوران دوستی باهمسرم درهمین حد دست گرفتن و اینارو داشتیم... دختر پسر وقتی تو رابطه میرن همین گرفتن دست و بوسه هم جزیی از ابراز عشقشون ب هم میشه البته اگه دیگه خیلی پیش نره ها

والا این دیگه قضاوت نیست جلو چش مردم

درست نیست اینحوری بگی 

سن شون کمه و هنوز تجربه و پختگی ندارن 

شمام دست بردار از قضاوت بترس 

یکی بود مثل شما همیشه همینو میگفت چقد هم تاکید داشت ک بچه من اینحوری نمیشه  الان متاسفانه دخترش از راه به در شده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اینم یه دورانیه دیگه.اونام چندسال بعد میان میگن وای وای از بی مکانی و بی حیایی بچه ...

اره دقیقا دوران نوجونیه 🤣🤣🤣 

اره بابا 🤣 دقیقا 

شاید ازدواج کنن میگی ..شاییید .اصلا قصدشونم ازدواج باشه الان فرصتش نیس .اخه بجه مدرسه ای هستن .من خو ...

چی بگم والا... دخترخاله وسطیه من از کلاس نهم راهنمایی با یکی بود و بعد 5 سال به هم رسیدن و ازدواج کردن.. سن و اینا ک تو عشق مهم نیس

ما مسلمونیم چرا باید دختر و پسر نامحرم باهم اینطوری بکنن حیا از جامعه میره

من به هیچ عنوان موافق بی حیایی و انجام این کارها توی کوچه و پارک نیستم حتی به خاطر صحنه های بیحیایی نمیتونم دست بچمو بگیرم ببرم پارک ولی عدم شناخت نیازهای بچه ها و اپیدمی بیماریه شبکه های اجتماعی نتیجه مستقیمش همینه که میبینیم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

درست نیست اینحوری بگی سن شون کمه و هنوز تجربه و پختگی ندارن شمام دست بردار از قضاوت بترس یکی بود مثل ...

بله درست میگی ولی ادم باید واسه خودش ارزش قائل باشه 

من خودم۱۷سالمه بابا😂 آدم تو این سن دیگه میتونه درست و غلطو تشخیص بده

بنظرم اگه ب مرحله ی رابطه ج... نرسه و تاحدودی بوسه و اینا اوکیه بنظرم...منم دوران دوستی باهمسرم درهم ...

اره میدونم گلم چی میگی درسته دقیقا 

تا حدودی طبیعیه باید باشه دیگه  

ولی خب زیر ۱۸ سال بنظرم بده چون طرف هنوز بچه اس ممکنه گول بخوره ولی درکل زندگی مردم به ما ربط نداره ک 

بله درست میگی ولی ادم باید واسه خودش ارزش قائل باشه من خودم۱۷سالمه بابا😂 آدم تو این سن دیگه میتونه ...

وای پس چقد تفکرات قدیمیه من فک کردم ۴۰ سالته 

من موافق کار اونا نیستم ولی قضاوت کردن و تهمت زدن  از اون کار زشت تره 

حقیقت اینکه نباید دخالت کنیم

اما....

نزار دخترت چیزی ببینه، مثلا دخترت نره دم پنجره اما اگه 

دیدی ممکنه دخترت ببینه، تنهایی تاکید میکنم تنهایی برو 

پایین محترمانه تذکر بده و بگو ک بچه کوچیک داری لطفا

برید جای دیگه.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اره میدونم گلم چی میگی درسته دقیقا تا حدودی طبیعیه باید باشه دیگه ولی خب زیر ۱۸ سال بنظرم بده چون ط ...

ربط داره وقتی این چیزا تو جامعه زیاد شه عادی میشه وبعدا فرزند خودمونم تو این جامعه میخواد زندگی کنه