2777
2789
عنوان

دختر وپسری ک میان جلو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 77 پست
امان از بی حیایی و انسان نبودن بگو

خب انگ بی حیایی ک سریع نمیشه زد شاید ورق برگشت و طرف باهم ازدواج کردن خیلیا هستن دوران دوستی باهم اینکارارو میکنن بزرگ تر ک شدن ازدواج میکنن

اما خب درستش اینه مقابل چشم و خونه ی کسی نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان روغن فکرا و زیر ۱۵ ساله ها و طرفداران هرزگی میریزن رو سرت.

روشن فکرانی مثل شما جامعه رو به این روز انداختن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به بهونه ی آب دادن به درختا با شیلنگ خیسشون کن😛😛😛

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب انگ بی حیایی ک سریع نمیشه زد شاید ورق برگشت و طرف باهم ازدواج کردن خیلیا هستن دوران دوستی باهم ای ...

شاید ازدواج کنن میگی ..شاییید .

اصلا قصدشونم ازدواج باشه الان فرصتش نیس .اخه بجه مدرسه ای هستن .من خودم بادها دیدم و ناسف خوردم فقط و دلم برای خانواده ها سوخته فقط

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

منم 🤣🤣🤣 اخه بچه مچه هم هستن ولی میمیرم از خنده دم خونمون همیشه جوجه ها میان شیطنت 🤣🥴

اینم  یه  دورانیه  دیگه.

اونام  چندسال  بعد  میان  میگن  وای  وای  از  بی  مکانی  و  بی  حیایی  بچه  های  این  زمونه😂😂😂

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
نه دورافتاده نیست فقط خلوت کلا سهتا آپارتمان توشه و جلوش فضا سبز.جالب میبینن آدم از کنارشون میاد عین ...

دقیقا 

منم چندروز پیش رفتم بیرون بعد میخواستم برم سرویس بهداشتی رفتم پارک 

یه دختر پسر تو حلق هم بودن دقیقا بغل و بوس و.. 

منوشوهرم از کنارشون رد شدیم از جاشون تکون نخوردن 

خجالتم نمیکشن 

🤍🐼🥥
الان روغن فکرا و زیر ۱۵ ساله ها و طرفداران هرزگی میریزن رو سرت.

چرا باید بیان اتفاقا راست میگه استارتر از کی بی حیا بودن شده علنی غلط میکنن بریزن تو تاپیک

عجب دور و زمونه ای شده خواهر 😑

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱