2777
2789

لطفا بگید عروسی فامیل نزدیکه همه میرن ارایشگاه من خودم میخوام ارایش کنم ولی جوریکه کم نیارم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

برو ارایشگاه بهتره 

میکاپ باید متناسب با چهرت انتخاب کنی اگه اشتباه انتخاب کنی بد میشه شاید نتونی خوب انجامش بدی .

ولی اگه مهارت داری بگو مدل چشم و صورتت و ...چی هست و وسایل چی میخوای بهت معرفی کنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیری ارشگاه

گرونه واسه دوساعت مراسم 600ومن نمی تونم هزینه کنم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

برو ارایشگاه بهتره میکاپ باید متناسب با چهرت انتخاب کنی اگه اشتباه انتخاب کنی بد میشه شاید نتونی خوب ...

اره گلم پیش زمینه شو بلدم من مدل صورتم قلب هست پوست صورتم گدمی ماننده یکم روشن تر واینکهابروهام بهچشمم نزدیکه چشمام هم یه کم سربالا هستن کشیده هست خیلی کم لباسمم قرمزه

لوازم آرایشی که بخوای بخری گرون تر درمباد

اخه درعوض همیشه برام میمونه 

اره گلم پیش زمینه شو بلدم من مدل صورتم قلب هست پوست صورتم گدمی ماننده یکم روشن تر واینکهابروهام بهچش ...

ارایش چشم عروسکی و روسی برات مناسبه .

ولی لوازم ارایش بگیری از هزینه ارایشگاه گرون تر میشه .

حالا من چند تا لوازم ارایش کاربردی اقتصادی معرفی میکنم 

برای یه میکاپ کامل ولی ساده به اینا نیاز داری :‌

ابرسان 

پرایمر 

کرم پودر 

کانتور 

کانسیلر 

رژگونه 

پودر فیکس 

سایه 

ژل ابرو 

خط لب 

رژ لب 

لیپ گلاس 

بیوتی بلندر و براش 

بین اینا کدومش رو نداری ؟؟ فقط اونایی که نداری رو بگو تا برندشو بگم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ارایش چشم عروسکی و روسی برات مناسبه .ولی لوازم ارایش بگیری از هزینه ارایشگاه گرون تر میشه .حالا من چ ...

بخدا همه رو دارم جز اون ابرسان که میگن میشه بجاش کرم مرطوب کننده سبک زد  ارهه عروسیمم عروسکی شاین زده بود خیلی خوشگل شده بودم مرسی ازت ولی میگم واسه شاینش سایه شاینی میگن بدمیشه بجاش میگن نمیدونم چسب و اکلیل مخصوص چشم باید بزنیم کانسیلرم دارم ولی مخصوص چشم نیس

بخدا همه رو دارم جز اون ابرسان که میگن میشه بجاش کرم مرطوب کننده سبک زد ارهه عروسیمم عروسکی شاین زد ...

اکلیل و چسب و ...اصلااا نزن قشنگم

بسیار سنگینه و البته الان دیگه کسی برای میکاپ های مخصوص عروسی از اونا استفاده نمیکنه برای میکاپ های فشن برای مدل ها از اون استفاده می‌کنیم. 

همون سایه شاین بزن 

همه کانسیلر مخصوص چشم هست دیگه کانسیلر غیرچشم نداریم که .

بعد از کانسیلر زدن با پودر فیکس خیلی کم خشکش کن سایه تیره گوشه چشم رو با براش بزن اما شاینی ها بهتره با دست زده بشن تا پیگمنت بره بالاتر .

اکلیل و چسب و ...اصلااا نزن قشنگمبسیار سنگینه و البته الان دیگه کسی برای میکاپ های مخصوص عروسی از او ...

واای من یکی دارم زیرچشم میزنم فک کردم فقط بایدزیر چشم بزنم نه بالاش واقعا از ته قلبم ازت ممنونم مهربون انشاالله همیشه موفق باشی 

واای من یکی دارم زیرچشم میزنم فک کردم فقط بایدزیر چشم بزنم نه بالاش واقعا از ته قلبم ازت ممنونم مهرب ...

فدات بشم عزیزم لطف داری همچنین قشنگم❤️❤️😘

فدات بشم عزیزم لطف داری همچنین قشنگم❤️❤️😘

نشو حیفی مرسی