2777
2789
عنوان

لعنت به اون پسری که

201 بازدید | 10 پست

ی نفر دیگه دوسداره و ی نفر دیگه روهم وابسته خودش میکنه 

خدایا اون ی عوضی بود توکه خدایی چرا مهر اینو از دلم نمیندازی بیرون من تاوان چیو با درد عشق و مریضی پس میدم اخه چرا ی هفتس چک نکرد چرا باید تو خابم یادم بندازی ک ساعت ۴ صبح بلند شم گریه کنم خدایا من چیکارت کردم اخه این دردو باید تحمل کنم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

عزیزدلم خودت باید برای خودت ارزش قائل باشی تو همچین رابطه ای نمونی و ذهن و قلبتو درگیر همچین هرزه ای نکنی

چرا تصمیم اشتباه میگیرین بعد فکر میکنین خدا داره ازتون انتقام میگیره ؟!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم خودت باید برای خودت ارزش قائل باشی تو همچین رابطه ای نمونی و ذهن و قلبتو درگیر همچین هرزه ای ...

من خودم نموندم تو همچین رابطه ای ۱۰ ماه رهاش کروم خدای تو خدای منم هست اگه براتو ساخته برامن نساخت حق دارمبش گله کنم تو از من چمیدونی ک میگی تقصیر خدا چیه

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

همین چند دقیقه پیش کلیپ دکتر عزیزی رو دیدم که درمورد قانون کارما گفته بود.. حتما ببین عنوانش:

"اثر بدی که انرژی منفی چشم روی جسم زن میذاره" تو آپارت هست...خیلی قشنگ وصف حال کسانی که دچار کارما میشن رو توضیح میده

من خودم نموندم تو همچین رابطه ای ۱۰ ماه رهاش کروم خدای تو خدای منم هست اگه براتو ساخته برامن نساخت ح ...

عزیزم یه نگاه به تاپیکام بنداز بعد بگو خدا برام ساخته یا نه ...

بد برداشت نکن عزیزدلم منظور من اینه ما آدما تاوان تصمیم اشتباهمونو میدیم 

الان حیف نیست ۱۰ ماه از عمر و جوونیتو گذاشتی به پای غم و غصه واسه یه آدم بی لیاقت ؟

نمی‌دونم چندسالته ولی برسی به سی سال تازه مطمئمن میشی هیچ چیزی به اندازه ی آرامش روح و روانم ارزش نداره 

برو مشاور هرکاری از دستت برمیاد انجام بده که اونو از ذهنت بیرون کنی و فقط به خودت برسی 

عزیزم یه نگاه به تاپیکام بنداز بعد بگو خدا برام ساخته یا نه ...بد برداشت نکن عزیزدلم منظور من اینه م ...

منم دارم همینو میگم تاپیک چن روز پیش منو نگاه کن نوشتم دیگه چکش نکردم ی هفته تصمیممگرفتم ولی اومد تو خابم حتی ی دیقه هم بش فک نکزدم این ی هفته اومد تو خابم دوباره رفتم سر خونه اولم من دختر خوبی نیستم کلی دوس پسر داشتم وقتی با این اشنا شدم نزدیک ۴ سال با هیشکی تو رابطه نبودم انقد دوسداشتم توبه کردم سر به مهر گذاشتم دم خونه امام حسین و امام رصا رفتم دیدم نمیشه دیگه ولش کردم توی عمرم اینجوری دلبسته کسی نبودم ۱۲کیلو کم کردم نمیتونم که  هم باید  فراموش کنم هم تو داغش بسوزم هرکاری بگی کردم نشد ک نشد روز ب روز حالم بدتر میشه اخ نامردا من اولین بارمه دلبسته کسی شدم 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

عزیزم یه نگاه به تاپیکام بنداز بعد بگو خدا برام ساخته یا نه ...بد برداشت نکن عزیزدلم منظور من اینه م ...

من ۳۲ سالمه رسیدم ب ۳۰ زندگیم عوض شدم ولی تا حالا کسیو اینجوری نخاستم بابا تمام سلول های بدنم داره گریه میکنه تمام بدنم مثل مععتادا دارن درد میکشن وگرن من کلی ادم بود از زندگیم رفتن ب هیچجام نبود 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠