2777
2789

بنظرتون چیکار کنم مامانم بعد سال ها اجازه داد بخرم پرندمم عروس هلندیه می خوام پوشکش کنم ولی اگه مامانم بدونه همه‌جا دستشوی می کنه منو می کشه می خوام پوشکش کنم ولی آخه همون روز اول باهام بد میشه تازه اگر هم بخوام جای دست شویش رو یاد بدم ی ماه طول میکشه مامانم تا اون موقع میفروشتش 😔😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=363596081]پرنده اسباب بازیه مگه؟ نه میتونی پوشکش کنی یه ذره جوجه رو نه میتونه یاد بگیره جای مشخصی دستشویی کنه به پرنده فروشیه گفتم اگه چیزی بشه پس میگیرن گفت نه مسئولیتش با خودته

[QUOTE=363596081]پرنده اسباب بازیه مگه؟ نه میتونی پوشکش کنی یه ذره جوجه رو نه میتونه یاد بگیره جای م ...

خب مگه الان چیزیش شده؟ نگهداریش سخته .اگه قفسش کنی به مرور افسرده میشه.اگه تو فضای باز باشه کثیف کاری داره. پرنده اذیت میشه اگه چیزی بهش باشه .عصبی میشه تا اونو باز نکنه ول نمیکنه.‌به هر حال گناه داره

خب مگه الان چیزیش شده؟ نگهداریش سخته .اگه قفسش کنی به مرور افسرده میشه.اگه تو فضای باز باشه کثیف کار ...

اره الانم نم دونم چیکار کنم دیونه شدم ولی نیومده مامانم عاشقش شده😅

اره الانم نم دونم چیکار کنم دیونه شدم ولی نیومده مامانم عاشقش شده😅

بالهاشو قیچی کن که نتونه بپره . بعدشم تو ساعت های مشخص بیارش بیرون خودش بهتون عادت کنه یه گوشه میشینه. کثیف کاریم کرد تمیز کن. بعد یواش یواش بهش آموزش بده تا همه جارو کثیف نکنه