2777
2789

کمتر از یک ماه دیگه امتحانای پایان ترم شروع میشه ..

رشته سختی هم میخونم

اما هییییچی تو مخم نمیره

حتی درسای حفظی و عمومی رو هم نمیتونم جا بدم تو مغزم 🫤🫢

شما اینجوری شدید تا حالا ؟

چیکار کنمممم 😫

سلام

به چالش بکش ذهنت رو

سعی کن از درس های حل کردنی شروع کنی مثل ریاضی 

و ذهنتو باهاش گرم کنی

ساعت مطالعت رو ببر بالاتر 

سختیش یکی دو روزه بعد ذهنت عادت کنه و برگرده به روال حل میشه

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

سلامبه چالش بکش ذهنت روسعی کن از درس های حل کردنی شروع کنی مثل ریاضی و ذهنتو باهاش گرم کنیساعت مطالع ...

دانشجوام اخه 

نیاز ندارم ساعت مطالعم بالا باشه 

نمرمو‌بگیرم کافیه 😂

ولییی اصلا تمرکز ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوام اخه نیاز ندارم ساعت مطالعم بالا باشه نمرمو‌بگیرم کافیه 😂ولییی اصلا تمرکز ندارم

منم دانشجو ام

روزی ۱۴ ساعت درس میخونم 

الان بعد دو روز اومدم اینجا😂

نمیدونم رشتتون چیه ؟!

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

منم دانشجو امروزی ۱۴ ساعت درس میخونم الان بعد دو روز اومدم اینجا😂نمیدونم رشتتون چیه ؟!

یا خدااا

دانشجویی روزی ۱۴ ساعت درس میخونیییییی🫢

کنکوریا هم انقد درس نمیخونن خواهر 😂

یا خدااادانشجویی روزی ۱۴ ساعت درس میخونیییییی🫢کنکوریا هم انقد درس نمیخونن خواهر 😂

کنکور هم همینقدر میخوندم 

حمل بر خودستایی نباشه خدایی

دانشجو پزشکی ام

برا همون😭

کنکور هم همینقدر میخوندم حمل بر خودستایی نباشه خداییدانشجو پزشکی امبرا همون😭

ماشاالله..

خدا حفظت کنه و زیاد کنه امثال شمارو

مردیم از بس دکتر بی سواد دیدیم🥴

ماشاالله..خدا حفظت کنه و زیاد کنه امثال شمارومردیم از بس دکتر بی سواد دیدیم🥴

هعییییی

الان تو قضای خوابگاه و دانشگاه که قرار گرفتم دیدم هر چقدر همظرفیت رو بالا ببرن بازم کمه

بیشتر از نصف بچه های اینجا یا به هدف پزشکی اومدن بلاگر شدن تهش

یکی فقط میخونه پاس بشه

یکی به زور خانواده اومده اصلا نمی‌خواست بیاد

یکی اومده فقط ر..ل بزنه

هعی 

خوابگاه ها همه همههه فقط تو خوش گذرونی ان

انقدرررمن تو کتاب خونه میمونم مسئول خوابگاه یه کلید داده دست خودم شب نصف شب برم اونجا🥲😂

هعیییییالان تو قضای خوابگاه و دانشگاه که قرار گرفتم دیدم هر چقدر همظرفیت رو بالا ببرن بازم کمهبیشتر ...

عزیزممم 😂

اره خیلی دیدم دانشجوهای پزشکی بعد از قبول شدن دیگه درس نخوندن

بعدشم مدرک میگیرن و مردم رو بدبخت میکنن تو جامعه😐

خیلی شغل حساسیه خیلی باید حواسشونو جمع کنن و مسلط باشن

ولی متاسفانه..

عزیزممم 😂اره خیلی دیدم دانشجوهای پزشکی بعد از قبول شدن دیگه درس نخوندنبعدشم مدرک میگیرن و مردم رو ب ...

اره واقعا

برا درسای علوم پایه ۱۴ ساعت میخونی😱😱؟

اوهوم

معمولا بقیه میخونن که پاس بشن امتحانا رو

و کلا امتحانات علوم پایه اینطوریه که کلیات رو اگه بلد باشی اوکیه و از همونا سوال میاد

ولی من خودم ریز به ریز میخونم 

نمیخوام چیزی از زیر دستم در بره

اوهوممعمولا بقیه میخونن که پاس بشن امتحانا روو کلا امتحانات علوم پایه اینطوریه که کلیات رو اگه بلد ب ...

ببین منم دندونم ولی مث تو نخوندم ابدا

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.