2777
2789

قبلا گشنش هم میشد گریه نمیکرد اما چند وقتی هست شاید یک ماه گزیه های شدید میکنه نصف شب جیغ میزنه انگار اضطراب جدایی پیدا کرده میگه همش تو دیدم باش.

۶ ماهشه کلافه شدم قبلابه ارومی معروف بود اما الان اصلا نمیزاره کارامو بکنم

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

غذاش سیرش نمیکنه؟ مگه بهش غذا نمیدی؟ اینم بگم چون غذا خور شده تشنه میشه ها شبا آب میخواد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

غذاش سیرش نمیکنه؟ مگه بهش غذا نمیدی؟ اینم بگم چون غذا خور شده تشنه میشه ها شبا آب میخواد

اره از ۴ ماهگی غذا میدم اب هم میدم والا نمیدونم چشه

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه قلو های منم اوایل تا 2ماهگی 3ماهگی اروم بودن از اونموقع هر روز بدتر میشن الان که نزدیک 6ماهشونه ی ...

چرا اخه؟ مال منم صبح تا شب جیکش در نمیومد اما الان... کلافه ام کرده

بچه ها تغیبر میکنن ولی دختر من هر وقت پرخوری کنه یا غذا به معده ش نسازه با جیغ از خواب بیدار میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دکتر گفت از ۴ ماهگی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا اخه؟ مال منم صبح تا شب جیکش در نمیومد اما الان... کلافه ام کرده

احتمالا داره دندون در میاره برای همین بی قرار شده و نصف شب جیغ میزنه . درد دندون خیلی سخته برای بچه ها 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

پسر منم همینه عزیزم خیلی وابستس حالا بچه شما خوبه میگه تو دیدم باش پسرم میگه بشین کنارم من بخوابم رو پات کارتون ببینم😐بعد میاد بغلم میکنه سرشو فشار میده تو گردنم تو سینم گردنمو محکم میگیره بعلم میکنه البته نزدیک ۸ماهشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شاید ازچیزی ترسیده شاید چشم خورده به هرحال همیشه تعریف ازبچتون نکنید پیش کسی واینکه حتما آیت الکرسی براش بخونید حواستون باشه شاید یه وقت دل دردی چیزی داشته باشه بعدشم هنوز۶ ماهشه خیلی کوچیکه به آغوش ومحبت شما خیلی نیاز داره انشاالله عاقبت بخیرباشه 

سه قلو های منم اوایل تا 2ماهگی 3ماهگی اروم بودن از اونموقع هر روز بدتر میشن الان که نزدیک 6ماهشونه ی ...

خداببخشه بهتون واقعا خداقوت خیلی سخته اما انشاالله پاداش سختی هاتون خستگی هاتون خوشبختی وعاقبت بخیریشون باشه 

پس شاید غذاش سنگینه براش چیا بهش میدی؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند