2777
2789
عنوان

تاپیک اون دختره ک میخاست بره بصره رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 38 پست
بخدا کوفتم میکرد میگف غریبیم اینجا تنهایی کجا پا میشی بری همش ...نمیدونست من بخاطر شوهرم اومدم ، هی ...

خخخخ حالا اخرش باهاش ازدواج کردین؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ حالا اخرش باهاش ازدواج کردین؟

البته همونجا مادرمم تقریبا میدونستا چون همسرم با موتور منو تا دم اتاق میرسوند و مطمعنم مادرم میدونسته ب روی من نیاورده چون خودمم بعدش کلا همه چیو بش گفتم... اما خب بنظرم اون دختر کشور غریب تنها نره بهتره یا ب مادرش بگه بهتزه باز

حالا من ده روزم خونه نیام اصلاً خانواده م گیر نمیدن نهایتش زنگ میزنن میگن هرجا هستی مراقب خودت باش

یعنی میخوام بگم هیچ کنترل و سخت گیری ندارن اون حس اعتمادی رو که باید داشته باشن عوض۱۰۰٪ ، ۱۰۰۰٪دارن 😁

اما به نظر خودم بیهوده س اینکارا، اینکه بخاطر عشقبازی که مشخص نیست آخرش چطور تموم میشه اینقدر خودتو به آب و آتیش بزنی 

هیچ وقت از آزادی تمام و کمالی که داشتم در این راه استفاده نکردم😂شاید یکم خنگم در این موارد🤔🤔

چیشده مگه

میخواد بدون اطلاع خانواده اش بره عراق شهر بصره با ی پسره بگرده

میگه سه ماه باهاش آشنا شده تو اینستا .پسره بهش گفته بیا ی صبح تا عصر این ور مرز اینم پنهونی پاسپورت گرفته میخواد بره

همه یکصدا میگن نرو این حرف گوش نمی‌ده 

میخواد بدون اطلاع خانواده اش بره عراق شهر بصره با ی پسره بگردهمیگه سه ماه باهاش آشنا شده تو اینستا . ...

عقلش کجا رفته آخه

پسره بیاد دیدنش

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...