2777
2789
عنوان

تاپیک اون دختره ک میخاست بره بصره رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 38 پست

بصره کاروان نداره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم هر آزاد بودنی خوش بحالش و ... نداره. محدودیت لازمه. 

من شهر دور رفتم درس خوندم . 

الان باخودم میگم خدایا خانوادم چجوری اجازه میدادن برم شهردور. تو این دوره و زمونه ولی حس میکنم ب بچه هام اجازه ندم . 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
منم میرفتم عمان دیدن اکسم خانوادم منعم میشدنی روز خونه نبودن پرواز گرفتم رفتم برگشت راهم نمیدادن بعد ...

یا ابالفضل 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
من خیلی آزاد بودم حتی مسافرت مجردی با دوستامم رفتم ولی هیچ وقت هیچ پسری تو زندگیم نبود

دمت گرم. 

بنظرم هر آزاد بودنی خوش بحالش و ... نداره. محدودیت لازمه. من شهر دور رفتم درس خوندم . الان باخودم می ...

منم خیلی آزاد بودم ولی الان میترسم دخترم تنهایی تا سرکوچه ام بره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

چرا و قصد رفتنش چی بود 

هر ازادی خوب نیست 

و

هر اسارتی 

بستگی داره ماها اجازه راه دور تحصیلشو داشتیم 

اما به بچه خودم اجازه نمیدم هرگز 

چون واقعا زمونه ی بدی شده

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

دختره عاقل و زرنگ کاری میکنه خواستگارش پاشه بیاد دیدنش نه اینکه خودش بره شهر و کشور غریب. والا با چه اعتمادی.

ب همشهری خودت نمیتونی اعتماد کنی بعد پاشی بری ی کشور غریبه

قسمت زیرنویس کننمون بامزه بود😅

بخدا کوفتم میکرد میگف غریبیم اینجا تنهایی کجا پا میشی بری همش ...نمیدونست من بخاطر شوهرم اومدم ، هی میگف تو اخرش مشهد و میکنی سفر اخرمون حوصله حرف عمه هاتو ندارم😅

چرا و قصد رفتنش چی بود هر ازادی خوب نیست وهر اسارتی بستگی داره ماها اجازه راه دور تحصیلشو داشتیم اما ...

دقیقاااااا