2821
2789
مشکل من این که از،طریق مجازی آشنا شدم همه چی،طرف و دارم ار تلفن شخصی و کاریش آدرس خونه ویلاش شرکتش ف ...

مجازی سمه بابا 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکل من این که از،طریق مجازی آشنا شدم همه چی،طرف و دارم ار تلفن شخصی و کاریش آدرس خونه ویلاش شرکتش ف ...

اما خب نمیدونم باید چه جوری مجاری بگم تو واتساپ 

حتی یه بار برای کارش پیام دادم شمارمو با دوتا شمارهش سئو کرد و حتی استورینو ریپلای کرد

مجازی سمه بابا

حق داری درسته ولی خب طرف من خیلی ادم‌حسابی و خانواده فوق العاده با اصل و نسب و شیکی داره میتونم بگم اسم پدرشو تریلی هم نمیتونه به قول قدیمیا بکشه

خوشبحالت این جرعت به منم بده میشه بمرسم چی دقیق گفتی شاید یه کمکی بهم کردی

روش خوبی نیست

و تا الان ک ۲۳سالمه این عادتو دارم

حتی عاشق یکی شدم نزاشتم این ی سال کات کنیم و اخر خودم مجبور شدم جدا شم 

میدونمم برمیگرده ولی کلا بری ب طرف بگی خوشت ازش میاد و پای دوستی رو باز کنی بنظرم غرورت از بین میره 

حتی پسری ک الان عاشقمه خودم بهش پیام دادم و اون عاشقم شد یکی از پولدارترین پسرای شهرشونه 

درواقع رک حرفمو میزنم و حرفای بعدش برام مهم نیست 

روش خوبی نیستو تا الان ک ۲۳سالمه این عادتو دارمحتی عاشق یکی شدم نزاشتم این ی سال کات کنیم و اخر خودم ...

میدونه دوست ندارن بعدا بگم چرا نکردم چرا نگفتم نهایت میکه نه 

طرف منم خیلی پولداره آدم حسابیه

میدونه دوست ندارن بعدا بگم چرا نکردم چرا نگفتم نهایت میکه نه طرف منم خیلی پولداره آدم حسابیه

نهایت میگ نه دیگ

یا دیدی داره بعدا سو استفاده میکنه ترکش کن 

کلا  ادم بی کله ای هستم چیزی تو‌دلم نمیذارم😂🤦🏼‍♀️

ولی خب میشه لطفا بگی تو پیام چی گفتی؟

پیام دادم کفت شمارمو از کجا اوردی 

گفتم پیدا کردم و از روزی ک دیدمت خیلی ب دلم رفتی

این پسر پولدارعه ام ک ب هیچکس پا نمیده ریکوست دادم بعد گفتم اگ فالو بک نمیدی انفالوت کنم

دیگ حرف زدنش شروع شد و ب شدت عاشقم شد و وقتی منو دید دیگ تموم

ولی بهش حسی ندارم

بهش بگم فردا بیا خاستگاری میاد 

هرکاری بگی واسم میکنه

حق داری درسته ولی خب طرف من خیلی ادم‌حسابی و خانواده فوق العاده با اصل و نسب و شیکی داره میتونم بگم ...

تو باید از نزدیک شخصیتشو ببینی و بشناسی

پدرش اسمشو نریلی نمیکشه و خونش فلانه شرکتش فلانه مسئله نیست

یه وقتایی عاشق مار خوش خط و خال شدی بعدا میفهمی شلنگ بوده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو باید از نزدیک شخصیتشو ببینی و بشناسیپدرش اسمشو نریلی نمیکشه و خونش فلانه شرکتش فلانه مسئله نیستیه ...

اره خب حرف شمام درسته اما خب من همه جور احتمالی و دادم ممکنه خوب باشه ممکنه بد باسع