2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول بگو طرف مجازی فقط میشناسیش یا ی جورایی اشناعهشمارشو داری یا پیج توضیح بده تا بهت بگم

ببین از شماره شخصی کاری تا آدرس خونه ویلاش آدرس هلدینگ باباش دفتر کاز خودش پروزه هایی در حال ساختش دیگه رستوران هایی که میره باشگاهیی که میره دیکه دندون پزشکی که میره پیج خواهر بابا فامیل دوستاش همه فک و فامیل طرف ودداره تا واتساپ و تلگرام فیس بوک و تردز و یوتیوب همه چی

اول بگو طرف مجازی فقط میشناسیش یا ی جورایی اشناعهشمارشو داری یا پیج توضیح بده تا بهت بگم

و شماره من و سئو داره با هر دوتا شمارش و استورینو تو واتساپ ریپلای کرد دیگه تو تردز هم چند وقت پیش درخواست داد باز کنم اما تو اینستگرام نداد بهم

ببین از شماره شخصی کاری تا آدرس خونه ویلاش آدرس هلدینگ باباش دفتر کاز خودش پروزه هایی در حال ساختش د ...

پس پیام بده همینجوری باهاش بحرف بهش چراغ سبز نشون بده ببین خودش پیشنهاد میده بهت 

پس پیام بده همینجوری باهاش بحرف بهش چراغ سبز نشون بده ببین خودش پیشنهاد میده بهت

خیلی دوستانه و رک اومد پرسید شمالی من گفتم چطور مگه گفت استوزی گذاشتین خواستم ببینم کجای شماله

خیلی دوستانه و رک اومد پرسید شمالی من گفتم چطور مگه گفت استوزی گذاشتین خواستم ببینم کجای شماله

خب ببین بازم استوری بزار یا خودت پیام بده همینجوری حرف بزن ببین مزه دهن اونم راجب تو چیه اگ واقعا دوسش داری و روش کراشی برات مهم نباشه 

من اینطور وقتا استرسی میشم گوشی رو میدادم دختر داییم چت کنه 

اسی ریپلای خواستی بکنی ترجیحا سوالی چیزی باشه

ادما اکثرای از افرادی که حس کنن اویزونن ناخداگاه دور میشت/:

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️