2777
2789
عنوان

هیچ پسری جذب من نمیشه

217 بازدید | 22 پست

بچه ها دغدغه ام نیست که تو رابطه برم یا پسرا رو جذب کنم ولی گاهی وقتا میشینم فکر میکنم که چرا انقدر تنهام ‌. 

همه اطرافیانم نظرشون اینه که خیلی چهره زیبا و بانمکی دارم من دانشجوم خوابگاهیم حتی بین بچه های خوابگاه معروفم به اون دختر خوشگله که فلان اتاقه . خودم اصلا اعتماد بنفس ندارم توی خوابگاه میبینم دخترایی که خیلی خیلی خیلی چهره معمولی دارن بقول خودمون اصلا داف نیستن یا حتی از نظر بهداشتی به خودشون نمیرسن ی لباس خوب نمیپوشن ولی واقعا پارتنر های خیلی خوبی دارن . خب طرف اولین بار که با اخلاق طرف آشنا نمیشه باید از ظاهرش خوشش بیاد ک بیاد جلو ! ولی من هیچ پیشنهادی ندارم ! یعنی هیچیییا.  همش فکر میکنم زشتم یا بد تیپم که کسی طرفم نمیاد ! 

همین باعث شده کلا احساس کنم اصلا دوس داشتنی نیستم حتی گاهی فکر میکنم ممکنه تا ابد تنها بمونم ... 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اصلا طرف وقتی باهام همکلام نشده چطور میفهمه اعتماد بنفسم پایینه

ایشون درست میگه 

شما تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی کسی دوستت نداره و یا ادم هایی وارد زندگیت میشن که اونقدر ازارت میدن و دوست نداشتن رو بهت نشون میدن که برای یک مدت طولانی تنها بمونی و خودتو دوست داشته باشی 

ایشون درست میگه شما تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی کسی دوستت نداره و یا ادم هایی وارد زندگیت میشن که ...

کامنتت خیلی قشنگ بود خیلی 

واقعا درست میگی ... من اصلا خودمو دوس ندارم 

از امشب به بعد بگین همه پسرا مجذوب و تو کف منن وای چقدر دختر دوست داشتنی هستم و...واقعا اتفاق میفته ...

من پسرا برام اهمیتی ندارن گاهی که خیلی تنهام فکر میکنم 

ولی واقعا از خودم بدم میاد 

چرا باید خودمو دوس داشته باشم نمیدونم !!! 

من پسرا برام اهمیتی ندارن گاهی که خیلی تنهام فکر میکنم ولی واقعا از خودم بدم میاد چرا باید خودمو دوس ...

چون دوس داشتنی هستین و جذاب و فقط یدونه از شما رو کره زمین هس

کاربر آقا

چون دوس داشتنی هستین و جذاب و فقط یدونه از شما رو کره زمین هس

نه واقعا اینطور نیست 

من حتی پدر مادرم دوسم ندارن 

یکیو ۳ سال دوس داشتم به پاش موندم ولی دوسم نداشت 

وقتی عزیزام بهم میگن دوس داشتنی نیستی چرا باید خودمو دوس داشته باشم 

نه واقعا اینطور نیست من حتی پدر مادرم دوسم ندارن یکیو ۳ سال دوس داشتم به پاش موندم ولی دوسم نداشت وق ...

اونقد بهتون تلقین کردن خودتونم باورتون شده .اون شخصم که دوس داشتین و اونجوری کرده باعث شده بدبین بشین.بقیه براتون مهم نباشن

کاربر آقا

اونقد بهتون تلقین کردن خودتونم باورتون شده .اون شخصم که دوس داشتین و اونجوری کرده باعث شده بدبین بشی ...

دقیقا 🫠دلم برای خودم سوخت 

بین ۸ میلیارد آدم حتی مادرمم دوسم نداشت 

آخه چقدر میتونه طالعت بد باشه