2777
2789
عنوان

کسی اینجا کولونوسکوپی داده

233 بازدید | 28 پست

72ساعت قبلش باید هیچی نخوریم جز اب قند و ابمیوه بدون پالپ یعنی دو روز قبل؛ سخت نیست؟ من هیچی نخورم معدم درد میگیره

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

من یه شبانه روز نخوردم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انجام دادم یادم نیست فقط یادم اون چیز لعنتی و اسهال شدنه ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من هر کیو دیدم دکتر داخلی فرستاده کولونوسکوپی، هیچیش نبوده.هزینه شم زیاد.فقط به فکر پولن.تا میگی معده م درد میکنه میگن روده تحریک پذیره بیا همینجا مطب کولونوسکوپی.۳ سال قبل یک و دویست بود.

وای یه پودریه میریزی تو اب اون خیلی سخته من صبح صبحانه خوردم بعدش دیگه شروع کردم خوردن پودرا تا فردا ...

پس نوشته 72 ساعت یعنی روز قبلش هیچی نخورم؟

من هر کیو دیدم دکتر داخلی فرستاده کولونوسکوپی، هیچیش نبوده.هزینه شم زیاد.فقط به فکر پولن.تا میگی معد ...

من چندساله معذرت مشکل دفع دارم خودم اصرار کردم ک کولونو بدم خسته شدم از درد

من هر کیو دیدم دکتر داخلی فرستاده کولونوسکوپی، هیچیش نبوده.هزینه شم زیاد.فقط به فکر پولن.تا میگی معد ...

روده تحریک پذیر بدبختیه ۲۳ساله گرفتارشم خدانصیب گرگ بیابون نکنه دکتراهم اکثرشون منقرض بشن بس که سودجوعن

وای یه پودریه میریزی تو اب اون خیلی سخته من صبح صبحانه خوردم بعدش دیگه شروع کردم خوردن پودرا تا فردا ...

گشنت نشد اون روز؟

سوپ صاف شده بخور بعدش انقد پیدرولاکس میخوری که اشتهات کم میشه

سوپی ک از صافی رد کنم میشه بخورم؟

روده تحریک پذیر بدبختیه ۲۳ساله گرفتارشم خدانصیب گرگ بیابون نکنه دکتراهم اکثرشون منقرض بشن بس که سودج ...

آره همسر منم داره.از وقتی روغن مونو عوض کردیم و غذاها بخارپز و حاوی سبزیجات پخته ست بهتر شده.عصبی هم بشی بدتر میشه

یعنی واجبه .یبوست و اینا؟من همیشه یبوست دارم و خونریزی مقعدی.

درد نمیکشی با خونریزی؟ من هرروز پودر پیدرولاکس میخورم اگه نخورم داغون میشم دوساله این بلا سرم اومده قبلا اینجور نبودم