2777
2789
عنوان

اگه تو خونه لباس بفروشم

509 بازدید | 20 پست

مشتریم کمتر میشع؟

میخوام هم اگه کسی بخواد براش بفرستم

یا اگرم میخوان بیان خونه نگاه کنن و خرید کنن

ولی تو دلم میگم شاید مردم موعذب بشن و اینا

تاحالا تو دور و برتون داشتید کسی تو خونه لباس بفروشه

محلمون کوچیکه  همین در و همسایه و فامیلا و اینا مشتری هام میشن  اکثرا

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میشه ولی بعد میتونی با نصف پول دادن و حالا ببرم بعدا بیارم و به ما تخفیف بده و پول کمتر زدن کنار بیای ؟ 

اگر اره که هیچ ، اگر نه فروش انلاین انجام بده ولی باید وقت بذاری روی پیجت

کاش ی اتاقو کلا پس به این کار اختصاص بدیرگال بخری و خیلی شیک تزیین کنی اتاقوو محصولارو بزاری اونجا

اره اتفاقا نظرم همینه ک چند ماه همینجوری باشه تا اگه فروشم خوب بود مغازه رو قفسه بندی کنم و جنس زیاد بیارم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

اره میشه ولی بعد میتونی با نصف پول دادن و حالا ببرم بعدا بیارم و به ما تخفیف بده و پول کمتر زدن کنار ...

خیلی دنبال همکاری درفروش لباس بودم پیدا نکردم

چیزایی هم ک گفتی واقعانم راسته

ولی خودمو باید از ی جایی بکشم بالا چاره ندارم 

من شش ساله فروش خونگی لباس دارم و اگه مشتری زنگم بزنه و دوست داشته باشه جنس ها رو توی چمدون میزارم میبرم منزلش تا خرید کنه و راضی ام سخت هست ولی بازم خوبه و خدا رو شکر

من ۵ سال انلاین هم کار میکنم هرگز کسی رو راه ندادم خونم هرگز … پیج بزن عکس بذار هر کی خواست با پیگ م ...

مشتری غریبه فکر نکنم داشته باشم

نظرم اینه کانال داشنه باشم هرکی از آشنا ها خواست بیاد از نزدیکم ببینه غریبه هم براش بفرستم

من شش ساله فروش خونگی لباس دارم و اگه مشتری زنگم بزنه و دوست داشته باشه جنس ها رو توی چمدون میزارم م ...

خداروشکر

اگه نکته ای چیزی هست بهم یاد بده تورو خدا میخوام شکست نخورم

پشیمون نشم

سختیش هرچقدر باشه تحمل میکنم

خیلی دنبال همکاری درفروش لباس بودم پیدا نکردمچیزایی هم ک گفتی واقعانم راستهولی خودمو باید از ی جایی ...

پس استارتشو بزن ، اما سعی کن کم رو نباشی ، تخفیف و نسیه ندی ، اگر میخوای تخفیف بدی قیمتی بده که خودتم ضرر نکنی و یه منت هم باشه که من تخفیف دادم