2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم شاگرد خانوم گرفته😠😠😠😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 247 پست
يعني اگه شوهرت ميخاست كاري بكنه، بدون اين خانم شاگرده نميتونست؟؟؟ الان ديگه دايما شوهراي همه توي مح ...

اوهوم میتونست. ولی....  نمیدونم من خل میشم. دیشب باهاش جنگیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😂😂😂😂😂😂خب چرا حق دارم بالا گفتی حق داری؟؟از چه لحاظ😂

خوب دنیای بدی شده واقعا استاتر عزیز

نمیشه به کسی اعتماد کرد

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

خب خودت یه شاگرد آقا پیدا کن .. یکی از اعضای فامیلو بگو بیاد

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

وقتو بی وقت برو سر بزن  درک میکنم نگرانی روتا ثابت بشه بی خطره  یامیتونی بگی من باید ببی ...

میرم اینکه صددر صد وقتی خواهرشم بود هرروز سر میزدم اونجا. ولی اینکه اگر خطری هم باشه عذرشو من بخوام شوهرم نمیخواد دیگه😕😕😕

خداوندا ... یه روز من وسط همین نی نی سایت خودم رو دار می زنم راحت شین شماها ها ..

خب عزیز دل .. آیا قحط زن هست اگر کسی بخواد کاری بکنه ؟!!

حساسیت زیاد خانمها باعث میشه اتفاقا اقایون فکر کنن خبری هست و خیلی خواستنی هستن ....

اعتماد به نفساتون رو ببرین بالا ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بنظرم گیر دادن به مرد اشتباه مخضِ

یعنی اینه که من قبول دارم از اون دخترا پایین ترم

شخصیت خودتو حفظ کن مردها عاشق زن های با اعتماد به نفسن

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢