2777
2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4494 بازدید | 543 پست

"سلام به تو که تو سال ۱۵۰۰ داری این تاپیک رو می‌خونی!

ما؟ خب ما دیگه نیستیم... ولی یه زمانی همینجا می‌نشستیم، فکرامون رو تایپ می‌کردیم و توی اینترنت جا می‌ذاشتیم، مثل یه شیشه توی دریا.

اگه داری اینو می‌خونی، بدون که هر کامنت اینجا یه تیکه از دل یکی از ما بوده. شاید بخوای بخونی و بخندی، شاید بخونی و فکر کنی... یا شاید هم فقط بخونی و بگذری.

ولی بدون، ما هم مثل تو، تو یه زمانی زندگی می‌کردیم و خیال می‌کردیم آینده یه جای عجیب و جالبیه. امیدواریم که دنیای تو جوری باشه که ما خوابشم نمی‌دیدیم.

حالا برو سراغ کامنت‌ها. دل‌های ما توشونه!"

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملوش 😂یه متن دنن به ۱۵۰۰

سلام آینده ای ها😂😂

از گذشته پیامی براتون به یادگار میزارم

دنیا رو به هیچ جاتون حساب نکنید😂

کاش نسلمون ادامه پیدا کرده باشه منقرض نشده باشه

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

جوان ایرانی سلام

وقتی داری این متن و میخونی ما دیگه بینتون نیستیم

ولی چیزایی دیدیم و چشیدیم که مرگ خیلی شیرین تره در مقابلش

جوان ایرانی برامون ی فاتحه بفرست پیس پیس نکنیا قشنگ بخون بمون برسه مرسی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

قشنگ بود

🫂😍🥰مرسی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بدونید من به اندازه سهم خودم مواظب منابع بودم براتون حفظ بشه ولی این اب الوده این هوای داغون تقصیر من نیست یه دست صدا نداره الان که 28سالمه خودمو تو نگاه همه تبدیل کردم به یه پیرزن غر غرو بسکه بگم شیر ابو ببند اشغال نریز پلاستیک استفاده نکن اینقدر با ماشین دور الکی نزن ... دارم تمام تلاشمم میکنم بچه هامم همینطور باشن بهشون یاد دادم مراقب حیوونا باشن ولی بخاطر خودخواهی اونارو پیش خودشون نگه ندارن بمیرم برا دخترم زمینو نگاه میکنه راه میره اشتباهی پاشو بذاره رو یه مورچه میگه حالا چیکار کنم  

نمیدونم بدتر از این دورانی که ما زندگی میکنیم وجود داشته باشه یا نه ولی ارزو میکنم شما روی خوبشو ببینید 

خوش باشید ولی به فکر بقیه هم باشید خدا همیشه همراهتون

چه خون دل ها خوردیم تاگذشت،بعضی خون دل هاهم نگذشت و شد دائمی..تاسال ۱۵۰۰قطعا من وجود ندارم میخوام بگم قدر عزیزانتون رو بدونید من الان دارم به ازدست دادنشون فکر میکنم قلبم دردمیگیره و قطعا اونموقع این داغ رو کشیدم و بچمم داغ منو....خوشبخت باشید....هرچند میدونم این تاپیک تا فردا میترکه چ برسه ۱۵۰۰🤣🤣

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

چقدر دلتنگم برا بچگیم برای بازی کردن علیم درکوچه تا غروب و صدای پر مهر مادرم ک می‌گوید بس بیا خونه و دمپختک مادر روی بخاری و چای شیرین و پنیر صبحانه ک خیلی بهم میچسبید برای آغوش گرم مادرم دلتنگم و من الان در بهشت در آغوشم مادرمم‌و دلتنگم فرزندانم هستم نمی‌دونم پیشم هستن یا نه فقط من حس می‌کنم دلم تنگه دلم برای دوران دبیرستانم و شیطنت هام با دوستام دلم برای اتاقم 

و من در تاریخ امروز ۱۴۰۳/۹/۱۸ ب آخرین پیرهنم ک مرگم در آن رخ می‌دهد فکر میکنم

@آیدای_شاملووو  

من تاپیک های مربوط به دیروزم نگاه نمی‌کنمچرا اینا باید تاپیک مربوط به نود و هفت سال پیشو ببینن🗿🗿🗿 ...

شاید اونا تونسته باشن مشکل گشادیو حل کنن شوخی بود خود منم همینم

اونقد کنجکاوم بدونم اون دنیا چطوریه 

خیلی به بچه هام و شوهرم وابسته ام 

خوشحالم وقتی مردیم اون  دنیا هم هس که ببینمشون

خوشحالم که تمام نمیشیم و زندگی ادامه داره

امروز سوریه تسلیم شد و سرنوشتشو داد دست تروریست ها..خیلی دوست دارم بدونم آینده این کشور مظلوم چیمیشه...

سلام من به شما آینده ای ها...امیدوارم در رفاه کامل باشید نه مثل ماها...دلار...گرونی...بی پولی